Nokia

Hos Bilka har vi et bredt udvalg af smarte mobiltelefoner fra Nokia. Nokia har alle dage været anerkendt for deres utrolig holdbarhed, og dette er således også en egenskab, som går igen i deres nyere modeller, som du finder her på siden. Vi har et stort udvalg af Nokia mobiltelefoner, som gør hverdagen lettere for dig - uanset om du vil ringe, sende SMS'er eller surfe på internettet. Du får det hele med en mobiltelefon fra Nokia, der endvidere kan erhverves til en yderst fordelagtig pris her på bilka.dk.

Tilbage til mobiltelefoner >

13 produkter
Den har det hele. Og så lidt til, med Google Assistant
1.299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Nokia 4.2 - Android One - smartphone - dual-SIM - 4G LTE - 32 GB - microSDXC slot - GSM - 5.71" - 1520 x 720 pixels (270 ppi) - TFT - RAM 3 GB (8 MP frontkamera) - 2x bagkameraer - Android - pink sand
1.340 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Enkel og pålidelig
Bygget til at holde
799 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Fås i flere farver
446 kr. - 499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 6 farver
Vandtæt, støvtæt, faldbeskyttet
899 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 2 farver

Nokia – et godt mobil-valg

Har du brug for en smart mobiltelefon, er en Nokia mobil et godt valg. Brandet er kendt for at levere fantastiske features, der er afstemt forskellige kundesegmenter. Hvad enten du vil have den allernyeste smartphone eller en klassisk mobiltelefon med tasteknapper, så går du ikke forgæves hos Nokia. Hos os finder du telefoner i alle prisklasser. Når du vælger en Nokia mobil på Bilka.dk, får du:

  • Høj kvalitet til en fornuftig pris
  • De features og funktioner som du har brug for
  • En driftssikker og holdbar løsning

Efter mange år i branchen er Nokia stadigvæk et af de bedst sælgende mobilbrands, hvilket er ikke mindre end fantastisk. Det skyldes i høj grad, at man hos Nokia udvikler og designer telefoner til kunder med vidt forskellige mobilbehov. Hvad enten du vil have det absolut bedste eller kan nøjes med mindre inden for design, display, kamera, ydelse, driftstid etc., så er der en Nokia mobiltelefon til dig.

Skal din nye telefon opgraderes med et flot cover eller andet telefontilbehør, finder du det også herinde.

Hvilken mobil skal du vælge?

Konceptet hos virksomheden er klart: Hvorfor betale for mere end det, du har brug for? Hos Nokia får du præcist det, som du betaler for. Det er derfor vigtigt, at du bruger lidt tid på at afdække dit reelle behov for en ny telefon.

  • Holdbarhed: Hvad forventer du, at din nye telefon skal holde til? Bruger du den ude omkring professionelt, og skal den derfor kunne tåle en tur på gulvet eller i vandet?
  • Grænseflade: Vil du have en unik grænseflade med ekstrafunktioner, eller kan du klare dig med en mere skrabet model?
  • Ydeevne: Kører du mange apps samtidigt, eller bruger du din mobil til spil? Så skal ydeevnen være på plads, for at du får den bedste oplevelse.
  • Pris: Hvor meget er du parat til at betale for din nye telefon?

Bestil en Nokia mobil i dag

Kig dig om i vores store udvalg, og vælg en fantastisk telefon fra en af giganterne inden for gennemtænkt mobiltelefoni.

Bestiller du din nye Nokia smartphone på Bilka.dk, har du 30 dages returret. Du får gratis fragt, hvis din ordre er på over 1.000 kr., og du bestemmer selv, om vi skal levere den hjem til dig, eller du selv vil hente den i et af vores varehuse.