Huawei – visionære mobiler

24 produkter
6” HD+ skærm
888 kr.
5,8" / 16 MP / FullHD (1080p30) / Android - 8.0 Oreo
1.991 kr.
64GB Hukommelse
1.788 kr.
Fås i 2 farver
16 GB - med guldfarvet højtaler
1.599 kr.
16 GB
989 kr.
16 GB
989 kr.
Android - Dual Sim
1.599 kr.
16 GB - med hvid højtaler
1.599 kr.
16GB med hvid højtaler
1.599 kr.
16 GB med guldfarvet højtaler
1.599 kr.
Dual sim / Pulsvisning / Kalorietæller
2.999 kr.
6GB RAM, 128GB hukommelse
5.379 kr.

Huawei – visionære mobiler

Skal din nuværende mobiltelefon skiftes ud med en ny, hvorfor så ikke vælge en af vores lækre Huawei mobiler? Vi fører et stort og alsidigt udvalg af mobiltelefoner fra den kinesiske mobilproducent, som de senere år er braget gennem lydmuren med et hav af fantastiske mobiler. Dem har vi.

I dag hører Huawei til blandt giganterne inden for visionær mobiltelefoni. Hvad enten du er interesseret i en budgetvenlig eller en dyrere smartphone, får du høj kvalitet fra inderst til yderst.

  • Høj kvalitet og features der er afstemt efter prisniveauet
  • Stort udvalg af low-, mid- and highrange telefoner
  • Lækkert design og masser af power på ydelsessiden

Da Huawei først trådte ind på den store mobiltelefoniscene, var det i høj grad med ønsket om at kunne tilbyde kunderne mobilløsninger i den lavere ende af prisskalaen. Det kunne både ses og mærkes i forhold til kvaliteten.

Tiden er gået, og meget har ændret sig siden da, og i dag hører virksomhedens mobiltelefoner til i den absolutte superliga. Det gælder i forhold til design, brug af avancerede komponenter og på kamera- og ydelsessiden.

Huawei var blandt de første mobilproducenter, der valgte at udstyre såvel de billigere som dyrere telefoner med et dobbeltkamera. Det er i dag en fast bestanddel af en mobil Huawei. Virksomhedens innovative tilgang til udvikling af effektive kameraløsninger betyder, at du er garanteret et godt udvalg af praktiske og nyttige kamerafeatures.

Hvad skal jeg vælge?

Når du skal bestemme dig for, hvilken af vores Huawei mobiler, der fremover skal være din tro følgesvend, er der flere punkter, som du bør have fokus på.

  • Design og materiale: Appellerer den til din æstetiske sans, og er den udformet på en måde og i et materiale, som er lækkert at have i hånden?
  • Anvendelse: Skal den bruges professionelt som arbejdstelefon, eller er det en mere all-round mobil, du er på udkig efter?
  • Brugervenlighed: Er den nem at håndtere og betjene? Kommer du let og hurtigt til funktionerne?

Har du brug for et smart cover eller skærmbeskyttelse, finder du det naturligvis også her i shoppen.

Køb din nye Huawei telefon på Bilka.dk

Når du bestiller din nye mobiltelefon i vores online shop, sørger vi for gratis fragt, hvis din ordre er på over 1.000 kr. Du bestemmer, om vi skal levere den hjem på din adresse, eller du selv vil hente den i et af vores varehuse.