HTC

Har du brug for en opgradering på mobilfronten, og er du kompromisløs, når det gælder kvalitet og funktionalitet? Så skulle du tage og vende blikket mod vores store udvalg af HTC telefoner. Hos Bilka.dk finder du både populære klassikere og de allernyeste modeller. Tjek udvalget, og find din favorit.

Tilbage til mobiltelefoner >

0 produkter

HTC – et stærkt brand

Hvis du vælger, at din nye mobiltelefon skal være en HTC, gør du som mange andre. Taiwanske HTC har siden starten af virksomheden tilbage i 1997 opnået stor popularitet på verdensplan og hører i dag til blandt de absolut største mobilproducenter. Det er fuldt forståeligt, for der findes HTC telefoner til alle. Bestiller du din nye HTC mobil på Bilka.dk, får du:

  • Høj ydelseskapacitet for masser af power og fart over feltet
  • Imponerende kamerateknologi der sikrer flotte og knivskarpe billeder
  • Fantastisk brugerflade med mange spændende features

Mobiltelefoni til alle

Succes kommer sjældent af sig selv. Og det har det heller ikke gjort for HTC. Da virksomheden blev lanceret ca. 20 år siden, var fokus på at producere mobiltelefoner for andre. På et tidspunkt bestemte man sig dog for at udvikle og producere sine egne telefoner, og man fik næsten med det samme stor succes med projektet.

Det er HTC ikke kommet sovende til. Virksomheden bruger masser af tid og penge på at udvikle telefoner af høj kvalitet. Hvad enten du vil have en virkelig avanceret highrange mobil, eller du foretrækker en midrange, er udvalget stort og varieret.

Hvilken HTC mobil skal jeg vælge?

At skulle bestemme sig for én mobil, kan være svært, når udvalget er så alsidigt, som det er hos HTC. Der er dog flere faktorer, som du skal holde øje med. Her er nogle af de vigtigste:

  • Design: Har mobilen et udseende, som du finder attraktivt og tiltalende? Er materialet lækkert, og gør udformningen den nem at håndtere?
  • Display: Hvordan er lysstyrken, skarpheden, farvemætningen og kontrasten?
  • Processor: Har den de RAM, den lagerplads og det batteri, som du har brug for?
  • Kamera: Hvilke krav har du til kameraet? Skal det være superavanceret, eller kan du nøjes med mindre? Hvilke funktioner er et must?

Mange af disse spørgsmål kan du få svar på under ”specifikationer”, som ligger ved hvert produkt.

Køb din nye mobil på Bilka.dk

Hos Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Vi er dit hypemarked med fokus på oplevelse, udvalg og pris. Når du bestiller din nye HTC mobil eller nogle af vores andre mobilmærker her i online shoppen, er du derfor garanteret et fantastisk produkt til en god pris. Herudover giver vi dig gratis fragt ved køb over 1.000 kr. og som altid 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.