PS4: Rouge Trooper Redux

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

PS4: Rouge Trooper Redux

Du er den sidste Genetic Infantryman (GI). Du er skabt til krig og blev forrådt af dine overordnede i Quart Zone-massakren, og nu vandrer du i slagmarken som en enmandstrup med de levende biochips af tre faldne soldater i din riffel, din rygsæk og din hjelm.

ROGUE, REMASTERED
 
En klassiker vender tilbage med HD-grafik, ombyggede aktiver, dynamisk belysning, forbedret geometri, nye specialeffekter og meget mere. Nye funktioner omfatter også moderne kontroller, ekstra vanskelighedsindstillinger og et nyt dækningssystem.
 
ROST KAMPAGNE
 
Kæmp dig vej gennem 13 ekspansive missioner i forskellige kampagner skrevet af den berømte forfatter Gordon Rennie. Kæmp imod det forfærdelige Nort-regime på tværs af ikoniske steder fra Rogue Trooper-tegneserien, herunder Quartz Zone, Petrified Forest, Harpo's Ferry.
 
BANEBRYDENDE KAMP
 
Oplev Rogue Troopers tidløse blanding af stealth-action-gameplay, dæknings-baseret kamp og episke set-pieces.
 
Du kan finde flere oplysninger om forudbestilling samt om annullering af din forudbestilling i Sony Entertainment Network Ydelsesbetingelser/Brugeraftale. Automatisk kræver, at Automatisk log på og Log ind automatisk er aktiveret på dit PS4™-system.

Netværksspillere 2-4


Varenummer 100317550
ID 000000000061814801-EA
Aldersgrænse
  • 16
Type
  • Spil
Spil format
  • Playstation 4
Spil title
  • Rouge Trooper Redux
Udgivelsesdato
  • 2017-10-17
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig