Switch: Child of Light + Valiant Heart Compilation

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Switch: Child of Light + Valiant Heart Compilation

Child of Light
Nattens dronning har stjålet solen, månerne og stjernerne. Du spiller som Aurora, en ung prinsesse med et rent hjerte, hvis sjæl bliver bragt til kongeriget Lemuria. Begiv dig ud på en rejse for at generobre de tre lyskilder, vind over nattens dronning, og red kongeriget Lemuria.

Tag på en ekstraordinær rejse gennem den udstrakte verden i Lemuria, og udforsk de mytiske omgivelser. Du kan interagere med indbyggerne, når du opdager nye steder og deres hemmeligheder.

Kæmp ved siden af ildkuglen Igniculus i Active Time battle-systemer. Din flammende ven kan styres af en anden spiller, så du kan opleve dette eventyr sammen med dine venner. På dine eventyr i Lemuria møder du både flinke feer, gnomer, uhyggelige ulve og dystre drager.

Valiant Hearts
Valiant Hearts er en fortælling om sammenfiltrede skæbner og ødelagt kærlighed i en verden, der er blevet revet fra hinanden. De forskellige karakterer i spillets skæbner vil langsomt blive rodet sammen gennem historien. Venskab, kærlighed, ofring og tragedie rammer hver og en af dem, samtidig med at de skal prøve på at bevare deres menneskelighed under krigens rædsler.
 


Varenummer 100451434
ID 000000000087007801-EA
Spil title
  • Switch: Child of Light + Valiant Heart Compilation
Type
  • Spil
Spil format
  • Nintendo Switch
Aldersgrænse
  • 12
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig