Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi (32GB) New Edition - Sort

På lager online

Se lagerstatus i varehus

Vælg varehus

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi (32GB) New Edition - Sort

SAMSUNG Galaxy Tab S2 9.7 WiFi 32GB New Edition Black


Galaxy Tab S2 - It's tab time!
Stilfuld, kraftfuld og tyndere end nogensinde. Galaxy Tab S2 får mest ud af dine ledige stunder. Tynd tablet med metalramme, kun 5,6 mm tynd og med en vægt på 389 gram, som ligger godt i hånden, og som gør surfstunderne til noget særligt.

 

Skarpere og lysere billeder
Galaxy Tab S2 har et 8 MP-kamera og en F/1.9-blænde, som gør, at du kan tage lyse og skarpe billeder, selv under mindre gode lysforhold. Nyd at se dine kontrastrige billeder og videoer med livfulde farver og skarpe detaljer på den store Super AMOLED-skærm.

 

Forbedret seeroplevelse
Læn dig tilbage i din yndlingslænestol med Galaxy Tab S2, og læs et blad, planlæg din næste drømmerejse, eller find det perfekte tapet til soveværelset. Galaxy Tab S2 er i formatet 4:3, som gør det muligt at se mere af indholdet på skærmen ved hvert scroll og forvandler dine frikvarterer til værdifuld tid.


Forbedret produktivitet
Galaxy Tab S2 er i formatet 4:3, som er ideelt til kontoropgaver. Desuden kan du tilslutte et Book Cover Keyboard, når du har brug for at arbejde lidt mere med dine dokumenter.
 

Problemfri multitasking
Multitask som en professionel med Galaxy Tab S2. Du kan surfe, samtidig med at du tjekker videoklip eller snakker med dine venner over nettet. Kør flere apps parallelt i opdelte vinduer eller i skalerbare pop-up-vinduer.

 

Fingeraftrykslæser
Få større sikkerhed med den nemme fingeraftrykslæser, der genkender op til otte unikke brugere. Aktiver fingeraftrykslæseren ved at trykke på hjem-knappen. Brug fingeraftryksverificering til at begrænse/tillade adgang til din browser, skærmlåsen og din Samsung-konto.


Varenummer 100246179
ID 000000000037519601-EA
Styresystem
  • Android
Harddisk kapacitet
  • 32 GigaBytes
Installeret størrelse RAM
  • 3 GigaBytes
Megapixel
  • 8 megapixel
Frontkamera
  • Ja
Megapixel frontkamera
  • 2 megapixel
Trådløs LAN understøttelse
  • Ja
Skærmopløsning
  • 2048x1536 pixels
Webkamera
  • Ja
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig