Få styr på vejret med en vejrstation

Vejrstationen har efterhånden fundet vej til mange danske hjem. Så er det slut med at blive overrasket af regn eller blæst, du kender temperaturen og kan følge med i nedbørsmængder lokalt hos dig. Vælg mellem mange forskellige modeller af vejrstationer, der kan give dig info om alt fra wind-chill faktor til nedbør gennem den seneste uge. Eller vælg en vejrsation med mere basale funktioner, hvis du ikke har behov for en masse udvidet information.

65 produkter
Enkel og funktionel vejrstation
150 kr.
Trådløs vejrstation i topkvalitet
698 kr.
Med termometer og hygrometer
228 kr.
Med inde- og ude termometer og indehygrometer
188 kr.
Enkelt termometer i hvid emalje
99 kr.
-40 til +80 grader celsius
349 kr.
3-delt display der viser temperatur ude og inde samt klokken
137 kr.
Indhenter en 10 dages detaljeret vejrudsigt for over 20.000 byer fra hele verden
699 kr.
Wi-fi start-kit til dine vejrsensorer
1.599 kr.
0-199,9 km/t
449 kr.
Med hygrometer
149 kr.

Med en vejrstation kan du bedre planlægge din hverdag

Det danske vejr er meget omskifteligt. Det kan regne og være 15 grader den ene dag og være høj sol og 25 grader den næste. Det gør det ofte svært at planlægge udendørsaktiviteter. Med en vejrstation har man altid overblik over, hvordan vejret bliver i lokalområdet. Derfor kan man nemmere planlægge alt lige fra, hvilken dag der er den bedste at tage i Zoologisk have til om det er en god idé at tage cyklen på arbejde.

En vejrstation til alle behov

Der findes et utal af vejrstationer, som alle har forskellige funktioner. Har du for eksempel brug for en regnmåler, en vindmåler, en lynmåler og et hydrometer?

En vejrstation med opkobling til pc kan give vejrentusiaster et større overblik over, hvordan vejret har været i løbet af året gennem statistikker. Et hydrometer kan angive luftfugtigheden, så folk med lungeproblemer kan tage sine forbehold. På den måde kan en vejrstation være et spændende og hjælpsomt instrument i hverdagen.