Få styr på vejret med en vejrstation

Vejrstationen har efterhånden fundet vej til mange danske hjem. Så er det slut med at blive overrasket af regn eller blæst, du kender temperaturen og kan følge med i nedbørsmængder lokalt hos dig. Vælg mellem mange forskellige modeller af vejrstationer, der kan give dig info om alt fra wind-chill faktor til nedbør gennem den seneste uge. Eller vælg en vejrsation med mere basale funktioner, hvis du ikke har behov for en masse udvidet information.

70 produkter
Enkel og funktionel vejrstation
199 kr.
Med inde- og ude termometer og indehygrometer
249 kr.
Med ude- og inde termometer
199 kr.
Med termometer og hygrometer
299 kr.
Trådløs vejrstation i topkvalitet
999 kr.
Tilslut denne sensor med din smartphone eller tablet
349 kr.
Følg med i vejrudviklingen fra din smartphone
1.499 kr.
Komplet vejrstation der kan sende data til PC, smartphone og tablet
2.119 kr.
Se vejrudsigten fra 470 byer rundt om i verden
519 kr.
Følg med i jordtemperaturen
99 kr.
Termometer i galvaniseret udførelse og enkelt design
139 kr.
Med hygrometer
179 kr.

Med en vejrstation kan du bedre planlægge din hverdag

Det danske vejr er meget omskifteligt. Det kan regne og være 15 grader den ene dag og være høj sol og 25 grader den næste. Det gør det ofte svært at planlægge udendørsaktiviteter. Med en vejrstation har man altid overblik over, hvordan vejret bliver i lokalområdet. Derfor kan man nemmere planlægge alt lige fra, hvilken dag der er den bedste at tage i Zoologisk have til om det er en god idé at tage cyklen på arbejde.

En vejrstation til alle behov

Der findes et utal af vejrstationer, som alle har forskellige funktioner. Har du for eksempel brug for en regnmåler, en vindmåler, en lynmåler og et hydrometer?

En vejrstation med opkobling til pc kan give vejrentusiaster et større overblik over, hvordan vejret har været i løbet af året gennem statistikker. Et hydrometer kan angive luftfugtigheden, så folk med lungeproblemer kan tage sine forbehold. På den måde kan en vejrstation være et spændende og hjælpsomt instrument i hverdagen.

 

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand