En vakuumpakker holder din mad frisk

Med en vakuumpakker kan du få din mad til at være frisk helt op til fem gange længere, end hvis du ikke har vakuumpakket det. Prøv selv, hvordan holdbarheden på din mad forlænges med en vakuumpakker. Find din favorit her på Bilka.dk.

Udforsk de forskellige vakuumpakkere

En vakuumpakker er en fantastisk maskine, der kan hjælpe dig med at forlænge holdbarheden på dine madvarer. Du kan både bruge den til at vakuumpakke ferske madvarer, men også til færdiglavede retter. På den måde kan du også minimere madspild. 

Du ka’ også bruge din vakuumpakker, når du skal fryse enten kød eller andre råvarer. Når du vakuumpakker dine madvarer, før de kommer på frost, er du samtidig med til at beskytte dem mod frostskader. Derudover har det også den fordel, at dine vakuumposer ikke fylder ret meget, og derfor kan du nemt stable maden i din fryser. 

En vakuumpakkers bedste ven er sous vide 

Ofte bliver vakuumpakker også brugt sammen med sous vide. Her tilbereder du dit kød eller dine grøntsager i en vakuumpakket pose i vand. Det smarte ved denne metode er, at sous vide-maskinen sørger for konstant temperatur i vandet. Derfor kan det også være en meget nænsom tilberedningsmetode. På den måde kan du bedre bevare sunde næringsstoffer.

Ved at bruge denne tilberedningsmetode kan du lave de lækreste møre bøffer, der har den dejligste farve, når du skærer i kødet. Du ka’ her på Bilka.dk finde et udvalg af forskellige sous vide-maskiner, som kan hjælpe dig med at lave skønt tilberedt kød og grøntsager hver gang. 

Når du har færdigtilberedt dine madvarer i sous viden, kan det være en stor fordel lige at riste det af på en pande, så maden får stegeskorpe. Derfor skal du også have en god pande, der kan holde til at blive rigtig varm. Vi har her på Bilka.dk et stort udvalg af kvalitets pander, som vil være perfekte til formålet. Find din nye pande lige her