Elkedler

Elkedler er et praktisk og nyttigt køkkenredskab, når du har behov får hurtigt og enkelt at koge vand til fx kaffe eller te. Her på Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser. Du kan vælge alt fra de smarte i flot design til de mere enkle hvide. Der er helt sikkert en elkedel til dit behov.

18 produkter
1,7 liter
79 kr.
2200 W - 1,5 liter
79 kr.
360° base
79 kr.
WK300
449 kr.
Med temperaturkontrol og hold varm-funktion
799 kr.
Elkedel med ekstra robust og holdbart glas
599 kr.
1350-1650W - 1 liter
449 kr.
2200 W - 1,7 liter
199 kr.
2400W - 1,5 liter
329 kr.
1,5 liter
399 kr.
Love your day elkedel
499 kr.

Elkedler

En elkedel er et praktisk og nyttigt køkkenredskab, når du har behov for hurtigt og enkelt at koge vand til fx kaffe eller te uden at skulle sætte en gryde med vand i kog først. Her på Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser. Du kan vælge alt fra de smarte elkedler i flot design til de mere enkle, hvide elkedler. Her findes helt sikkert også en elkedel til dit behov.

Med en elkedel er der kogende vand på få minutter. Det er praktisk, når du gerne lige vil have en enkelt kop te eller kaffe, men også når du står og skal bruge kogende vand til en lækker suppe eller gryderet. Det er nemlig både nemmere og mere energibesparende at varme vandet i en elkedel end i en gryde på komfuret. En elkedel er således svær at undvære i dagligdagen, og derfor har vi heldigvis sørget for, at du nemt kan bestille en lækker elkedel online her på siden. Tag dig god tid til at gå på opdagelse i vores sortiment af elkedler, og find den elkedel, der passer bedst ind hjemme i dit køkken. Vi har elkedler i mange forskellige modeller fra kendte mærker som eksempelvis Bosch, Melissa, Epiq, Domo og Morphy Richards, og du er derfor sikret en elkedel af høj kvalitet, når du handler online hos os.

Mangler du andet i køkkenapparater til dit køkken? Vi har et bredt udvalg af alt fra køkkenmaskiner til saftpressere, ismaskiner og stavblendere, og der er derfor rig mulighed for at få opgraderet udstyret i dit køkken til det nyeste nye, når du handler online hos os. Det gælder uanset, om du blot mangler en flot elkedel, eller du er på jagt efter andet og mere til at gøre madlavningen endnu lettere i hverdagen.
 

Køb din nye elkedel online hos Bilka.dk

Har du set dig varm på en elkedel fra vores sortiment, så forstår vi dig godt. Vi har et bredt udvalg af forskellige elkedler for enhver smag og pengepung, så du nemt kan finde en elkedel, der passer til dine behov. Find din foretrukne elkedel i sortimentet, og bestil den derefter hjem med fri fragt til butik ved køb for over 300 kr. Vi har også andre leveringsmuligheder, som du kan læse mere om her, og du får naturligvis altid 30 dages fuld returret på alle produkter købt online på Bilka.dk. Du kan derfor trygt lægge din bestilling af elkedel hos os, for skulle du gøre et fejlkøb, kan du altid returnere din købte elkedel igen og bestille en ny, der passer bedre til dine behov.

Bestil i dag, og glæd dig til at modtage din nye elkedel snarest muligt. Vi pakker din ordre med det samme, og glæder os til at se, hvilken af vores mange elkedler du vælger!