Saml familien omkring vaffeljernet

Forestil dig en hyggelig morgen, hvor du og familien er samlet til sprøde og nybagte vafler. Lyder det som en smagfuld oplevelse for dig? Så er et flot vaffeljern måske lige noget for dig. Udforsk de mange forskellige modeller, som vi forhandler her på Bilka.dk.

Få lækre vafler med dit vaffeljern

Er der noget bedre end at samle familien omkring bordet og have god tid til at hygge sammen? Ofte bliver hyggen bare lige lidt bedre, hvis du samtidig kan tænde dit vaffeljern og spise lækre sprøde vafler sammen med hele familien. 

Når du skal bruge dit vaffeljern, er det vigtigt, at den er rygende varm, før du begynder at hælde dejen på. Det kan også være nødvendigt at pensle med en smule smør eller olie, så dejen ikke sidder fast. Prøv dig frem med en af vores skønne vaffeljern.

For at få velsmagende og sprøde vafler, bør du også have en rigtig god dej. Det er en smagssag, hvordan dejen skal være, og derfor er det helt op til dig og din familie at finde jeres yndlings-opskrift. Vaffeljernet kan du også bruge til at lave salte vafler, som du kan spise til frokost og aftensmad. 

I vores udvalg kan du finde flere forskellige modeller. Du kan finde et vaffeljern, der kan lave de klassiske hjerteformede vafler. Du kan også finde udgaver, der kan lave firkantede vafler eller to vafler på én gang. Det er altså helt op til dig, hvilket vaffeljern du og familien foretrækker. 

Prøv flere søde sager med familien  

Hvis du godt kan lide at lave søde sager med familien, så er det næsten et must at have en køkkenmaskine i dit hjem. Med sådan en maskine kan du nemt blande samt ælte både bolledej og kagedej. Invitér familie og venner med på nye minder.

Du ka’ her på Bilka.dk også finde mange andre smarte køkkenapparater, der kan hjælpe dig med at lave lækkert mad og søde sager til din familie. Dyk ned i vores store udvalg, og find lige præcis den maskine, som du mangler i dit køkken.