Samsung Blu-ray BD-J4500/XE

På lager online

Se lagerstatus i varehus

Vælg varehus

Samsung Blu-ray BD-J4500/XE

God basis Blu-ray og DVD afspiller fra Samsung.

Nyd indholdet fra USB-hukommelsesdrev eller ekstern harddisk

Få adgang til alle dine multimedie filer med mange tilslutning muligheder. Synkroniser og nyde film, fotos og musik fra din USB-hukommelse eller ekstern harddisk. Ekstern harddisk tilslutnings giver dig mulighed for at tilslutte din eksterne hukommelse direkte til din Blu-ray disk afspiller via USB og hurtigt få adgang til video, lyd eller billeder. Den er designet til at håndtere en bred vifte af indhold, så du kan nyde alle dit indhold.

Quick Start Mode

Bliv underholdt hurtigere med Samsungs Quick Start Mode (Hurtig start-tilstand). Denne Samsung Blu-ray-afspillere tilbyder hurtige boot-up, så du ikke skal bruge tid på at vente, og du har mere tid på at nyde dine yndlingsfilm og serier.

Adgang til dit indholdi en bredere vifte af formater

Understøtter det største antal koder og filformater. Det betyder, at du kan få adgang til og nyde en bredere udvalg af video, billede og lyd indhold end nogensinde før. Mange populære videoformater som Flash og QuickTime er understøttet, samt VOB filer fra dvd'er. Udover MP3-lyd, kan du lytte til krystalklare FLAC-filer samt .wma, .ogg, WAV og meget mere.
 


Varenummer 100225018
ID 000000000030942201-EA
Afspilningsformat
  • Blu-ray
Model
  • BD-J4500/XE
Producentens Varenummer
  • BD-J4500/XE

Fin maskine af 
Wed Feb 22 16:34:21 CET 2017
Fin lille maskine der gør hvad den skal. Jeg kunne dog godt bruge et display på maskinen.
Jeg anbefaler dette produkt

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør
Badehotellet, sæson 1-3 box
229 kr.
Krøniken boks
249 kr.
Flaskepost fra P
99,95 kr.