Routere

295 produkter
En lille effektiv Wi-Fi-base
1.699 kr.
Få det optimale ud af dit Wi-Fi
999 kr.
Øger det trådløse signal
249 kr.
Øger det trådløse signal
246 kr.
ZyXEL PLA5256 - Starter Kit - bro - GigE, HomePlug AV (HPAV), HomePlug AV (HPAV) 2.0, IEEE 1901 - kan sluttes til vægstik (pakke med 2)
728 kr.

Til deling af trådløs 3G netværk, hvor end du befinder dig

399 kr.
ZyXEL Armor Z2 - Trådløs router - 4-port switch - GigE - 802.11a/b/g/n/ac - Dual Band
1.597 kr.
Fujitsu LTE ready - Antennesæt - LTE - for LIFEBOOK E544, E554
1.444 kr.
HPE 5130-48G-PoE+-4SFP+ EI - Switch - L3 - Administreret - 48 x 10/100/1000 + 4 x 10 Gigabit Ethernet / 1 Gigabit Ethernet SFP+ - monterbar på stativ - PoE+
39.401 kr.
TP-LINK TL-WPA4226KIT AV500 Powerline WiFi Kit - Bro - HomePlug AV (HPAV) - 802.11b/g/n - kan sluttes til vægstik
471 kr.
MU-MIMO Gigabit Wi-Fi
1.499 kr.

Optimér dit netværk med en router fra Bilka.dk

En router er en lille boks, som deler din internetforbindelse og dermed lader flere enheder være på nettet samtidig. Det sker oftest gennem en trådløs router, så du slipper for at være online ved hjælp af lange kabler og irriterende ledninger.

En trådløs router lader alle inden for signalets rækkevidde bruge netværket ved at omdanne forbindelsen fra internetstikket til et radiosignal. På den måde undgår du at skulle tilslutte routeren med kabler. Med en trådløs router kan du gå online på alle dine enheder, for eksempel: TV, mobiltelefon, PC, printer og eksterne harddiske.

Mange oplever problemer med et svækket signal de steder i boligen, som ligger længst væk fra den trådløse routers placering. Dette kan afhjælpes ved at købe en range extender – også kaldet en WiFi-rækkeviddeforlænger. Range extenderen sættes i en stikkontakt og forøger rækkevidden på WiFi-netværket ved at opfange og derefter forstærke signalet fra routeren - og dermed opnår du bedre internetdækning i hele huset.

Find en router, der passer til dit behov

Når du skal købe en router og er på udkig efter en model, der passer præcis til dit behov, kan du med fordel have en række punkter med i dine overvejelser:

  • Hvor hurtig er din bredbåndsforbindelse?
    Har du en meget hurtig internetforbindelse, skal du være opmærksom på at købe en router, som kan give dig fuldt udbytte af dit internetsignal. Køber du en svagere router, kan det have den konsekvens, at hastigheden på dit internetsignal bliver svækket.

  • Hvor mange personer skal gøre brug af routeren?
    Jo flere personer, der skal være koblet op på routeren, jo kraftigere en router skal du købe. 

  • Hvor lang rækkevidde skal routeren have?
    Skal routeren dække et stort område, kan du med fordel købe en range extender, som kan forlænge signalets rækkevidde.

Tilpas udvalget
×
Kategori
Brand
Farve
Processor familie
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Ram Størrelse
Tilslutning (kabel / WiFi / Bluetooth / …)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies