Xbox konsoller - din underholdning samlet ét sted.

Velkommen til en ny generation af spil og underholdning, hvor spillene bliver mere realistiske og den underholdning, du elsker, alt sammen er samlet ét sted. Xbox er en ”state of the art spillekonsol”, en ny generation af tv og film underholdning og meget mere. Borte er de dage med at skifte input/source på dit TV for at spille et spil eller se en film. Med Xbox, kan du hurtigt springe fra TV til film til musik til et spil.

X box– en af verdens bedste konsoller

Det forholder sig ofte sådan, at man enten er tilhænger af Sonys Playstation eller Microsofts Xbox. Hvis det for dit vedkommende gælder den sidstnævnte, er det fuldt forståeligt. Xbox-konsollen, der første gang blev produceret i 2001, giver dig underholdning i topklasse – og det i timevis.

Siden den første udgave udkom i starten af 00'erne, er der kommet mange generationer til, der hver gang er blevet bedre, mere højteknologiske og med et af væld af features. Den nyeste model af Xbox hedder nu Xbox, og er et sikkert valg, hvis du skal investere i en spillekonsol. Det gælder uanset, om du allerede er bekendt med Xbox-konsollerne eller endnu ikke har haft din egen.

Xbox har mange fordele og brugbare egenskaber, der gør den til en sikker vinder. Et af dem er det lækre, stilede design, som den er i udformet i. Med en Xbox får du altså en konsol, der ikke ødelægger det stilede udtryk i din stue – end ikke, hvis den ligger fremme. Udbuddet af spil til den populære konsol fra Sony er stort, så der findes spil, der kan spilles af hele familien.

  • Lækkert, stilet og enkelt design
  • Et væld af spilmuligheder
  • Spil med hele familien eller alle vennerne

Sørg for fremtidens underholdning og timevis af sjov med en Xbox, som du finder her på siden i dag. Den bliver hurtigt uundværlig! Du kan vælge imellem forskellige farver i det tidløse design. Find den, der passer bedst til din smag og køb den i dag til en skarp pris. Med nogle af varianterne, som vi forhandler her, får du ikke bare selve konsollen, men får også et par spil med.

Gør din Xbox til et samlepunkt – og spil sammen

Med konsollen medfølger en enkelt controller, men du kan altid tilkøbe ekstra konsoller. På den måde kan I spille sammen alle mand, når der skal hygges med familien eller vennerne. Find en eller flere kontrollere i vores udvalg af Xbox-tilbehør.

En verden af muligheder

Xbox har åbnet en verden af muligheder og tilbyder enhver konsolelskende gamer underholdning for alle pengene.

Køb en Xbox online på Bilka.dk i dag

Når du har fundet den Xbox-model, som du synes bedst om, kan du bestille den hjem fra siden her i dag. Vi leverer den til dig fragtfrit og med 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Ingen Xbox-hygge uden spil – så husk også at kigge forbi vores store og brede udvalg af sjove, populære og underholdende spil til Xbox.