Titanfall

Køb Titanfall på Bilka.dk. Fra skaberne af Call of Duty - et futuristisk FPS-spil med fart på. Udkommer den 13/3-2014 til både PC, Xbox One og 360.

0 produkter
Titanfall

Spillet finder sted på en krigshærget planet, hvor du som spiller enten kan være pilot eller en Titan-mecha (robot, der er menneskestyret af personen der sidder i den). Men det helt unikke ved dette gameplay, er at spillet foregår online, men med alle de fede kampagner og storyline som du kender fra singleplayer-delen af andre spil.

Udforsk fremtidens online multiplayer gameplay med Titanfall

Titanfall er et futuristisk FPS-spil, hvor tempoet er actionspækket, du kan styre mechas og løbe på vægge. Det er altså fart over feltet, når du bliver suget ind i Titanfall-universet.

Unikt online multiplayer gameplay

At Titanfall er opbygget som et online-multiplayer spil, men har taget de vigtigste elementer med fra singleplayer, skaber noget helt specielt. Der er nemlig stadig fokus på ting som storyline, hvilket ellers er en sjældenhed for online multiplayer spil.

Der kan deltage op til 12 spillere på samme tid i spillet. Når spillerne kommer ind i spillet er der en timer, som definerer hvor lang tid man skal vente før man kan overtage en af titanerne (mechas). Denne tid kan nedsættes ved at skyde dine modstandere. Når du først har spillet noget tid, og overtaget forskellige titaner, så vil du hurtigt bemærke, at disse er forskellige - hver med unikke evner og superkræfter.

Tilpas udvalget
×