Just Dance

Leder du efter det populære danse-videospil Just Dance? Hos Bilka finder du den nyeste udgave til alle tre populære konsoller: Nintendo, PlayStation og Xbox. Så slip energien løs, og få nogle skønne og festlige timer i selskab med vennerne og Just Dance, som er for alle aldre og typer.

Tilbage til konsoller og spil >

2 produkter
Xbox One spil
279 kr.
Plus leveringsomkostninger
Nintendo Switch Spil
249 kr.
Plus leveringsomkostninger
Just Dance 2015

Just Dance 2015 har over 40 populærere sange du kan danse og fest til. Du kan danse med og mod dine venner, eller medspillere fra hele verden via internettet. Just Dance 2015 udkom 23. Oktober 2014.

Just Dance – et spil der samler

Lige meget hvor gammel du er, eller hvor du kommer fra, så kan du få masser af sjov ud af at spille Just Dance. Det populære spil har ingen begrænsninger i forhold til, hvem der kan spille det, og det er en af spillets helt store fordele. Spillet indeholder masser af ny pop og gamle klassikere, som du kan slå dig løs til. Og det tryller hurtigt stuen om til et festligt dansegulv!

  • Dans alene eller med venner
  • Adgang til over 300 sange med abonnement
  • Lær koreografier, og forbrænd kalorier

I det nyeste 2018 Just Dance-spil er der desuden implementeret en helt ny type spil, som er til de yngste. Det er specialdesignet af eksperter inden for børns motoriske udvikling og gør, at mindre børn også kan prøve kræfter med deres danse-moves, så hele familien kan få glæde af det sjove spil.

Dans i stedet for fitness

En fed feature som Just Dance byder på, er, at den tæller hvor mange kalorier, du forbrænder. Det gør, at du kan skifte fitnesscentret ud med stuegulvet og danse kalorierne væk. Du kan også se bort fra kalorieforbrændingen, og slå pointsystemet til, hvor en sød figur tæller point alt efter, hvor godt du gør det til musikken. Med det online fællesskab som følger med Just Dance, kan du nemt konkurrere med dine venner online. Det hele kører over din smartphone og fungerer både på iOS og Android, og den sørger også for at holde styr på dine point. Du kan også deltage i globale turneringer, finde nye danse-venner og meget mere via denne funktion. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver andet end din smartphone og din konsol, for at du kan gå amok på dansegulvet. Hverken kamera eller noget andet ekstraudstyr er nødvendigt, du skal bare bruge spillet og så selvfølgelig din konsol. Brugerfladen på det nye Just Dance er tilmed opdateret, så det aldrig har været nemmere at finde rundt i spillet.

Bestil Just Dance online på Bilka.dk i dag

Når du har fundet det spil, som passer til den konsol, du har hjemme i stuen, kan du godt begynde at invitere vennerne over til danse-aften. Det er nemlig super nemt at komme i gang med spillet, som lægger op til mange timers hygge, træning og sjov og spas på stuegulvet. For Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!