Alle tablets

Tablets er kommet for at blive, og de er efterhånden svære at komme udenom. Børnene bruger dem til leg og læring, imens mor og far surfer på nettet, læser bøger eller ser serier på den lille, tynde skærm med de mange muligheder. Drømmer du også om at eje en tablet? Så find din nye tablet her, hvor vi har samlet et bredt udvalg af forskellige tablets til gode priser, hvor alle kan være med.

90 produkter
Bliv underholdt sammen med Kurio TAB II / Android
499 kr.
Bliv underholdt sammen med Kurio TAB II / Android
499 kr.
Tab 4 10
999 kr.
10,1" / 16 GB hukommelse / Android
899 kr.
Lenovo Miix 320-10ICR 80XF - Tablet - med tastaturdock - Atom x5 Z8350 / 1.44 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 4 GB RAM - 64 GB eMMC - 10.1" IPS touchscreen 1920 x 1200 - HD Graphics 400 - platinsølv - kbd: Nordisk
3.095 kr.
Lenovo Miix 320-10ICR 80XF - Tablet - med tastaturdock - Atom x5 Z8350 / 1.44 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 4 GB RAM - 64 GB eMMC - 10.1" touchscreen 1920 x 1080 (Full HD) - HD Graphics 400 - Wi-Fi, Bluetooth - 4G - platinsølv - kbd: Nordisk
3.740 kr.
10,1" / WiFi / 16 GB / 8 MP kamera / Android
2.699 kr.
Laptop / tablet
3.999 kr.
4.697 kr.
Fås i 3 farver
3.579 kr.
Fås i 3 farver
Hurtig og kompakt tablet / Android
990 kr.

Stort udvalg af tablets fra mange kendte mærker

De fleste kender den populære iPad fra Apple, men vidste du, at der også findes en lang række af andre alternativer til den dyre tablet med æblet som logo? Her på siden finder du både iPads og andre tablets, herunder billige tablets fra Samsung, Acer, ASUS og HP, der dog virker lige så fint som en iPad. Find din foretrukne model, og bestil den hjem online her hos Bilka.dk, hvor vi har tablets for enhver smag og pengepung.

Er du mere til computer? I så fald har vi både bærbare computere, stationære computere, gaming computere og 2-i-1 computere i sortimentet. Sidstnævnte computertype kan bedst beskrives som en kombination af en tablet og en bærbar computer, og en 2-i-1 kan dermed måske være lige det, du går og søger, hvis du er i tvivl, om du skal vælge tablet eller bærbar til at have med på farten.
 
Uanset hvad du vælger, er det en god idé at anskaffe dig et cover til din nye computer eller tablet. Du finder vores computersleeves her og vores tabletcovers her.
 

Køb din nye tablet online hos Bilka.dk

Vi har mange forskellige tablets at vælge imellem online hos Bilka.dk, og det er ikke nødvendigvis helt nemt at vælge, hvilken tablet der passer til dine behov. Er du i tvivl, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller kigge forbi dit nærmeste Bilka-varehus, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig godt i mål med dit køb af tablet. Vi har mange billige tablets med høj funktionalitet, der er perfekte til både studiebrug, arbejdsbrug og fritidsbrug. En tablet er let at have med dig i tasken, når du er på farten, og den er intuitiv og hurtig at bruge.  
 
Bestiller du din tablet online, får du fri fragt ved levering til butik, når du køber for over 300 kr. Vi leverer inden for få dage, så du snart kan hente din nye tablet i en Bilka, NETTO eller føtex nær dig. Det betyder, at du ikke skal vente længe på at kunne tage din tablet i brug og begynde at lære den at kende. Køb din tablet online hos Bilka.dk i dag – vi glæder os til at levere den til dig og til at se, hvilken af vores modeller du er faldet for i sortimentet!

Tilpas udvalget
×
Kategori
Pris (kr)
Brand
Harddisk kapacitet