Webkamera – se dem, du taler med

Et webkamera giver dig muligheden for at holde kontakten bedre ved lige med venner og familie, der ikke bor i den umiddelbare nærhed. Der er rigtig mange gode muligheder for at finde tjenester, der tilbyder videosamtaler af høj kvalitet. Det gør både samtalen og gensynet endnu bedre. Se udvalget herunder.

Webkamera – hold kontakten

Det kan være rigtig rart at holde kontakten med ungerne, hvis de er på efterskole eller tager en del af uddannelsen i udlandet, og med et webkamera kan du have videosamtaler i høj opløsning, der gør, at I ikke føles så langt fra hinanden.

  • Godt og klart billede på enhver skærm
  • Let og hurtigt at tilslutte og at anvende
  • Mulighed for videosamtaler til hele verden

Hvad enten det er fordi du ønsker at have billede på, når du taler i telefon, du drømmer om at lave videoer til YouTube, eller du skal bruge dit webkamera til overvågning, så finder du det rigtige webkamera her hos os.

Vælg det rigtige web-kamera

Et webkamera skal forbindes til computeren, men alt efter, hvad du skal bruge det til, kan du finde modeller, der forbindes på forskellige måder. De tre mest udbredte måder at forbinde dit webkamera til computeren er som følger:

  • USB: Den letteste måde, som vi kender det fra vores telefoner, backupdiske og lignende. Webkameraet forbindes til din computer med et USB-stik. Det er let at bruge, og du skal ikke gøre andet end at tilslutte det, så er det klar til brug.
  • Ethernet: Disse lidt dyrere modeller tilsluttes gennem ethernetporten og giver en hurtigere og mere klar forbindelse, der egner sig rigtig godt, hvis der skal laves samtaler, der samler flere forskellige billeder eller flere deltagere.
  • Wireless: Eller trådløs som mange kender fra deres internetforbindelse. Her behøver du ikke en ledning for at forbinde kameraet til din computer, det kræver blot en trådløs forbindelse. Kameraerne her har stor bevægelsesfrihed og kan derfor med stor fordel bruges, hvis du ønsker at kunne bevæge dig under en samtale eller vil overvåge dit hjem, når du ikke er hjemme.

Find dit nye web-kamera herover, og bestil allerede i dag!