Headset

Det er vigtigt med et godt headset - både derhjemme, så du kan lytte til musik og podcasts, og på arbejdet til videomøder og -opkald. Gå på opdagelse i vores samlede udvalg af gode headset her på siden, og vælg bl.a. mellem smarte trådløse og Bluetooth PC headset til fede headset med mikrofon.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til headset

Headset til den gode lydoplevelse

Kombinationen af høretelefoner og en mikrofon er det, som gør headset populære. Når du tilslutter dem en computer, en mobil enhed eller en tablet, får du i langt de fleste tilfælde gode lydoplevelser. Og det er også derfor, at headsets bliver brugt til mange forskellige formål.

PC headsets er især populære til:

  • Gaming - på computer og/eller konsol

  • Musik, podcasts og lignende lydindhold

  • Møder, opkald og videokonferencer

Lyde og støj bliver lukket ude i mange headsets med den populære noise cancelling funktion. Sådan kan du sidde uforstyrret og ellers bare lytte til musikken, spil-effekterne eller de andre lyde i dit headset.
 

Headsets til PC, musik og opkald

Rundt om i mange kundeservice- eller supportafdelinger er headsets med mikrofoner en fast del af arbejdsudstyret. Og har du sat foden på andre kontorer, ser du det samme. Men PC headsets bliver dog langt fra kun brugt som en del af grejet til arbejdet. Headsets er også blevet en stor del af folks fritid, hvor vi blandt andet bruger dem til at høre musik på farten.

Headsets er også blevet utroligt populære til gaming. Konsol- og computerspil har ofte fede lydeffekter, som bidrager til en stor del af gamingoplevelsen. Spiller du med og/eller mod andre, giver et PC headset med mikrofon dig også muligheden for at kommunikere med dem. Koordinér spilstrategien med dine medspillere eller joke lidt med, og giv dine modspillere lidt igen.

Køb headset med mikrofon og andre funktioner på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af PC headsets, der passer til alle behov. Fælles for dem er, at de kan fås med mange forskellige funktioner. Fra trådløse Bluetooth headset og modeller med støjreduktion til headset med mikrofoner til kontorbrug og gaming. Specielt en god mikrofon er vigtig, så du nemt kan kommunikere med andre og sikre at dialogen bliver klar og tydelig.

Blandt udvalget finder du også forskellige designs, som gode on-ear headset, der hviler på dine øre, og over-ear headset, der fuldstændig omslutter dine øre. Vi har også et spændende udvalg af sjove headsets til børn. Kig nærmere på de mange forskellige headsets her på Bilka.dk og vælg det par, som bedst matcher dine behov.