Chromebook - Opgrader til nemt

De små, hurtige Chromebooks er en ny generation af computere, som er ideelle til studerende og dig, der ofte arbejder online. Chromebooks er ikke som andre computere. Chromebooks kører på ChromeOS, et operativsystem lavet af Google. De er kraftige nok til at klare dine vigtige opgaver og er designet, så de er lette og nemme at bruge. Lad dig inspirere af udvalget herunder.

Altid klar til brug

Chromebooks starter op på få sekunder, og med automatiske opdateringer får du altid den nyeste software uden at blive forstyrret. Chromebooks opdateres automatisk i baggrunden, så din enhed får den nyeste software og de seneste sikkerhedsfunktioner, uden at du oplever forstyrrelser.

Google Chrome's supportside kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

APPS TIL ARBEJDE OG UNDERHOLDNING

Uanset om du er på nettet eller bruger apps fra Play Butik, giver Chromebooks dig mulighed for at klare alle dine gøremål. Udtryk dig kreativt, øg produktiviteten, se film, eller spil dine yndlingsspil.

INDBYGGET SIKKERHED

Chromebook beskytter dig og dine data med funktioner som f.eks. indbygget virusbeskyttelse og sikker understøttelse af flere brugere.

Chromebook – den optimale studiecomputer

Når det kommer til valget af en computer til studietiden, så er der en række ting, der taler for at lade valget falde på en Chromebook-. Du finder derfor også et stort udvalg af forskellige modeller her på Bilka.dk. For en relativ lav pris får du en computer som:

  • Har op til 12 timers batteritid, så du kan have den med uden oplader

  • Starter hurtigt op, så du ikke går glip af vigtige informationer

  • Har forbindelse til skyen, så du kan gemme og udveksle dokumenter overalt

Chromebook er en computer, der er udviklet til at kunne arbejde hurtigere end en almindelig pc eller Mac, men også mere simpelt, så der ikke spildes ressourcer på hukommelse eller andre tidskrævende og omkostningstunge tilvalg.

Du skal vælge en Chromebook, hvis du mangler en god computer som er let at anvende og giver dig mulighed for at oprette flere brugerprofiler og forældrekontrol, så dine børn kan surfe sikkert på nettet.

Sådan vælger du din Chromebook:

En af de ting, du bør overveje, hvis du beslutter dig for at investere i en Chromebook, er størrelsen af skærmen, som har stor betydning i forhold til, hvad du skal bruge din computer til.

  • <15’’: Med en skærmstørrelse på under 15 tommer får du en maskine, som er oplagt til brug, når der skal tages noter i skolen, skrives opgaver eller findes informationer på nettet. Det er en rigtig god størrelse, fordi den er let at have med og ikke fylder for meget i hverken klasselokalet eller auditoriet.

  • >15’’: De større skærme på 15 tommer og derover er et godt valg, hvis du gerne vil have lidt mere ud af computeren og ønsker at se film og streame serier. Det giver en bedre visuel oplevelse og sørger for, at du ikke går glip af detaljerne.

Se udvalget herover på Bilka.dk, og bestil i dag!