Chromebook

De små, hurtige Chromebooks er en ny generation af computere, som er ideelle til studerende og dig, der ofte arbejder online. De er hurtige, lette at bruge og koster kun en brøkdel af det, du skal betale for en PC eller Mac. Lad dig inspirere af udvalget herunder.

Chromebook – den optimale studiecomputer

Når det kommer til valget af en computer til studietiden, så er der en række ting, der taler for at lade valget falde på en Chromebook-. Du finder derfor også et stort udvalg af forskellige modeller her på Bilka.dk. For en relativ lav pris får du en computer som:

  • Har op til 12 timers batteritid, så du kan have den med uden oplader
  • Starter hurtigt op, så du ikke går glip af vigtige informationer
  • Har forbindelse til skyen, så du kan gemme og udveksle dokumenter overalt

Chromebook er en computer, der er udviklet til at kunne arbejde hurtigere end en almindelig pc eller Mac, men også mere simpelt, så der ikke spildes ressourcer på hukommelse eller andre tidskrævende og omkostningstunge tilvalg.

Du skal vælge en Chromebook, hvis du mangler en god computer som er let at anvende og giver dig mulighed for at oprette flere brugerprofiler og forældrekontrol, så dine børn kan surfe sikkert på nettet.

Sådan vælger du din Chromebook:

En af de ting, du bør overveje, hvis du beslutter dig for at investere i en Chromebook, er størrelsen af skærmen, som har stor betydning i forhold til, hvad du skal bruge din computer til.

  • <15’’: Med en skærm på denne størrelse får du en maskine, som er oplagt til brug, når der skal tages noter i skolen, skrives opgaver eller findes informationer på nettet. Det er en rigtig god størrelse, fordi den er let at have med og ikke fylder for meget i hverken klasselokalet eller auditoriet.
  • >15’’: De større skærme er et godt valg, hvis du gerne vil have lidt mere ud af computeren og ønsker at se film og streame serier. Det giver en bedre visuel oplevelse og sørger for, at du ikke går glip af detaljerne.

Se udvalget herover, og bestil i dag!