JBL GO bærbar bluetooth højttaler

Ikke på lager online

JBL GO bærbar bluetooth højttaler

Fiks lille bærbar bluetooth højttaler fra JBL i et lækkert design. JBL Go er designet for at gøre det muligt at tage den lækre JBL-lydkvalitet med på farten. Afspil musik fra din tablet eller mobiltelefon via bluetooth. Har du ikke bluetooth i din enhed kan du i stedet for benytte lydkabel udgangen.

Det genopladelige batteri sørger for lyd i op til 5 timer(afhænger dog af lydstyrkeniveau og lydindhold). Løber højttaleren tør for strøm er batteriet genopladt på kun 1,5 time. Du kan også bruge JBL GO som højttalertelefon. Højttalertelefonen er med støjreduktion og lader dig besvare opkald uden at du behøver at slukke højttaleren.


Varenummer 100209756
ID 001_JBL_GO_bluetooth_speaker
Produkt dybde [mm] 31
Produkt højde [mm] 68
Produkt bredde [mm] 83
Støjniveau
  • Signal til støj-forhold: ≥80 dB
Højttalereffekt
  • 3 Watts
Model
  • Go
Trådløse tilslutningsmuligheder
  • Bluetooth

Fin lyd i forhold til størrelse. af 
Thu Feb 09 06:47:27 CET 2017
Nem at koble til Iphone/Ipad via bluetooth. Hurtig levering ved køb - fri fragt
Jeg anbefaler dette produkt

Fin højtaler til billige penge af 
Tue Apr 26 12:28:45 CEST 2016
Hvis man sammenligner højtaler og pris, får man meget for pengene med denne lille og praktiske JBL-højtaler. Den holder fint opladningen, og jeg bruger den både i hjemmet og i bilen. Den kan anbefales.
Jeg anbefaler dette produkt

Super fin lille højttaler af 
Fri Feb 05 11:40:40 CET 2016
Til prisen er det her en super højttaler! Den holder længe strøm, den lyder ganske fint og den kan faktisk spille okay højt. Jeg bruger den selv når jeg er i bad (Husk dog at tage den ud af badeværelset bagefter, eftersom at den ikke er vandtæt). Det eneste negative, er at den kun spiller i en retning i forhold til dyre alternativer. Kan kun anbefales!
Jeg anbefaler dette produkt

Imponerende af 
Mon Oct 19 18:24:19 CEST 2015
Super lyd til prisen og størrelsen. Bliver osse brugt hjemme - det var ikke planen.
Jeg anbefaler dette produkt

Skuffende "brumme-lyd"! af 
Sat Oct 10 10:29:04 CEST 2015
Desværre hører man en ret så høj "brummelyd" under afspilning af musik, og så kan enheden pludselig slukke mens man bruger højttaleren (og det er ikke pga. manglende strøm, da det også sker kort tid efter fuld opladning).
 Kommentar (1)

God lyd og gode brugbare ekstra funktioner af 
Thu Aug 20 21:08:09 CEST 2015
En lille (kan let ligge i en jakkelomme) og særdeles funktionel Bluetooth-højttaler det tilslutter lynhurtigt og for størrelsen en imponerende lyd. Varm i lydbilledet, men også egnet til tale. Speakerphonen, der er indbygger kan bruges til at tage et telefonopkald på eller til en Skype samtale med flere deltagere. (Microphonen er lige under USB.stikket)
Jeg anbefaler dette produkt

Overraskende god lyd af 
Fri Jul 03 11:00:47 CEST 2015
Man får utrolig meget lyd for pengene. Kan helt sikkert anbefales.
Jeg anbefaler dette produkt

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig