Harman Kardon Aura - Højttaler med bluetooth

På lager online

Denne vare kan kun købes online og på tablet i varehusene

Harman Kardon Aura - Højttaler med bluetooth

Harman Kardon Aura  kombinerer banebrydende lyd og trådløs Bluetooth-afspilning med førsteklasses design. Med hele seks 1,5" transducere til diskant/mellemtone og en kraftfuld 4,5" subwoofer får du vellyd i alle retninger. Lyden fylder hele lokalet, uanset hvorfra den kommer. Du kan afspille din musik via Bluetooth eller AUX-indgangen fra enhver mobiletelefon, tablet, Mac, iPhone eller iPad. Den indbyggede mikrofon giver nem adgang til konferenceopkald via Bluetooth-funktionen i din smartphone. Og med vores Bluetooth® Social Mode kan du koble op til to enheder til højttaleren, så de kan skiftes til at afspille musikken.

Harman Kardon Aura, der er udstyret med førsteklasses materialer og funktioner – inklusiv indbygget Bluetooth® til at streame lyd fra dine Bluetooth®-enheder, Wi-Fi til Apple AirPlay- og DLNA-streaming på dit hjemmenetværk, leverer et udseende og en følelse som du vil være stolt af at fremvise i dit hjem. Fra det førsteklasses stofgitter til den gennemsigtige indkapsling - som lader dig kigge ind for at se subwooferen og dens oplysende LED - bliver dine egne forventninger ændret for altid. Anvend Harman Kardon Remote-app'en til at lede dig gennem en forenklet opsætning, hvilket giver dig fuld kontrol over dit trådløse Harman Kardon økosystem. Aura står alene i en verden fyldt med masser af højttalere, da den tydeligt demonstrerede og viser, at skønhed kan lyde lige så enestående, som det ser ud.

Trådløs Bluetooth-forbindelse med Social Mode
Aura Studio har indbygget Bluetooth® til trådløs afspilning fra dine Bluetooth®-enheder. Med vores Bluetooth® Social Mode kan du forbinde op til to enheder til højttaleren, så I kan skiftes til at afspille musikken.

Airplay
Giver optimal og stabil forbindelse til AURA højttaleren fra alle dine Apple enheder.

360-graders lyd, der fylder hele lokalet
Takket være Harmans patenterede DSP-teknologi leverer Aura Studio en optimeret og forfinet lyd-oplevelse. Klangen er både kraftfuld og balanceret - med forbedrede klangmuligheder, som sikrer den mest realistiske lyd-oplevelse.

Indbygget mikrofon med ekko- og støjeliminering
Den indbyggede højttalertelefon med Harman VoiceLogic-systemet til ekko- og støjeliminering giver muilighed for krystalklare konferenceopkald.

Specifikationer:

  • Frekvens område: 50Hz – 20kHz
  • Maximum SPL: 93dB
  • Power output: 2 x 15W + 1 x 30W

Hvad er der i kassen
1 stk. Aura Studio-højttaler
1 stk. regionale ledning(er)
1 stk. lynguide
1 stk. sikkerheds- og garantiark


Varenummer 100254212
ID 000000000041861901-EA
Andre tilslutningsmuligheder
  • AirPlay
Konstruktion
  • Mål: 86 x 221 x 300 mm
Trådløse tilslutningsmuligheder
  • Wi-Fi
  • DLNA
  • Bluetooth
Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies