Harman Kardon Aura - Højttaler med bluetooth

Få på lager online

Se lagerstatus i varehus

Vælg varehus

Harman Kardon Aura - Højttaler med bluetooth

Harman Kardon Aura  kombinerer banebrydende lyd og trådløs Bluetooth-afspilning med førsteklasses design. Med hele seks 1,5" transducere til diskant/mellemtone og en kraftfuld 4,5" subwoofer får du vellyd i alle retninger. Lyden fylder hele lokalet, uanset hvorfra den kommer. Du kan afspille din musik via Bluetooth eller AUX-indgangen fra enhver mobiletelefon, tablet, Mac, iPhone eller iPad. Den indbyggede mikrofon giver nem adgang til konferenceopkald via Bluetooth-funktionen i din smartphone. Og med vores Bluetooth® Social Mode kan du koble op til to enheder til højttaleren, så de kan skiftes til at afspille musikken.

Harman Kardon Aura, der er udstyret med førsteklasses materialer og funktioner – inklusiv indbygget Bluetooth® til at streame lyd fra dine Bluetooth®-enheder, Wi-Fi til Apple AirPlay- og DLNA-streaming på dit hjemmenetværk, leverer et udseende og en følelse som du vil være stolt af at fremvise i dit hjem. Fra det førsteklasses stofgitter til den gennemsigtige indkapsling - som lader dig kigge ind for at se subwooferen og dens oplysende LED - bliver dine egne forventninger ændret for altid. Anvend Harman Kardon Remote-app'en til at lede dig gennem en forenklet opsætning, hvilket giver dig fuld kontrol over dit trådløse Harman Kardon økosystem. Aura står alene i en verden fyldt med masser af højttalere, da den tydeligt demonstrerede og viser, at skønhed kan lyde lige så enestående, som det ser ud.

Trådløs Bluetooth-forbindelse med Social Mode
Aura Studio har indbygget Bluetooth® til trådløs afspilning fra dine Bluetooth®-enheder. Med vores Bluetooth® Social Mode kan du forbinde op til to enheder til højttaleren, så I kan skiftes til at afspille musikken.

Airplay
Giver optimal og stabil forbindelse til AURA højttaleren fra alle dine Apple enheder.

360-graders lyd, der fylder hele lokalet
Takket være Harmans patenterede DSP-teknologi leverer Aura Studio en optimeret og forfinet lyd-oplevelse. Klangen er både kraftfuld og balanceret - med forbedrede klangmuligheder, som sikrer den mest realistiske lyd-oplevelse.

Indbygget mikrofon med ekko- og støjeliminering
Den indbyggede højttalertelefon med Harman VoiceLogic-systemet til ekko- og støjeliminering giver muilighed for krystalklare konferenceopkald.

Specifikationer:

  • Frekvens område: 50Hz – 20kHz
  • Maximum SPL: 93dB
  • Power output: 2 x 15W + 1 x 30W

Hvad er der i kassen
1 stk. Aura Studio-højttaler
1 stk. regionale ledning(er)
1 stk. lynguide
1 stk. sikkerheds- og garantiark


Varenummer 100254212
ID 000000000041861901-EA
Andre tilslutningsmuligheder
  • AirPlay
Konstruktion
  • Mål: 86 x 221 x 300 mm
Trådløse tilslutningsmuligheder
  • Wi-Fi
  • DLNA
  • Bluetooth
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig