Dyrenes dag

Vi fejrer Dyrenes Dag med at donere måltider til hjemløse hunde og katte

Den 4. oktober er Dyrenes Dag. Denne dag sættes der fokus på dyrs velfærd, trivsel og levestandard verden over. For hvert Whiskas®, Pedigree® eller Sheba® Fresh&Fine produkt, du køber i Bilka i perioden 1. september - 4. oktober, doneres et måltid til en hjemløs hund eller kat hos danske dyreværnsforeninger. Kæledyr giver glæde i tilværelsen, og derfor ønsker vi at give lidt ekstra tilbage.

 

Ved køb af et Whiskas®, Pedigree® eller Sheba® Fresh&Fine-produkt i perioden 1. september - 4. oktober, doneres der et måltid til en hjemløs kat eller hund.

Dit køb hjælper bl.a. dyreværnet

Donationerne går blandt andet til Dyreværnet i Rødovre, hvor godbidder året rundt bliver doneret til internatets hunde og katte. Årligt modtager de alene 1600 hunde og katte, der har brug for hjælp og mange af dem, et nyt hjem. Nu har du muligheden for at hjælpe!

Mød Molly
“Lille og meget forsigtige Molly blev overdraget til Dyreværnet, da hendes tidligere ejer skulle flytte. Hun var en usikker pige, der havde meget svært ved at rumme, når der skete noget nyt, og vi lovede den tidligere ejer højt og helligt, at hendes nye familie skulle være en moden familie uden børn, med alverdens tid til at overøse Molly med masser af kærlighed. En familie, med forståelse for hendes forsigtige væsen som ville lade hende opleve sine nye omgivelser i sit eget tempo, uden at presse hende.”
- Katja, Dyreværnet Rødovre


Se videoen om Molly og hendes vej til en ny, kærlig
familie!

Whiskas

Pedigree

Sheba