Find inspiration indenfor skønhed og fritid
Find inspiration indenfor skønhed og fritid

Fritid & Skønhed

Når det gælder alt omkring skønhed, sundhed, fritid og familieliv, er Bilka.dk det helt rigtige sted at søge hen. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge – både når det gælder motion, fordybelse og sjove familiestunder.

Se alle produkter

Guides til cykler

På Bilka.dk kan vi hjælpe dig med dit køb af en ny cykel. Vi hjælper til med alt lige fra at vælge den rigtige cykel eller det rette cykeludstyr til samling, vedligeholdelse, montering og meget mere.

Guides til kufferter og tasker

Er du i tvivl om, hvilken kuffert der passer bedst til dine behov, eller søger du blot tips til, hvordan du pakker din håndbagage mest optimalt? Her på siden finder du svar på netop disse spørgsmål samt meget mere, så du kommer godt fra start med din rejse.

 

Oplevelsesgaver

Mangler du en god idé til en gave, eller har du blot lyst til at opleve noget nyt med dine venner, familie eller kæreste? På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskellige oplevelsesgavekort, hvad end du søger afslappende wellness eller det vildeste adrenalinsus.

Crossfitness

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af udstyr til crossfitness. Crossfitness er en populær træningsform, der har til formål at træne hele kroppen og fokuserer på en kombination af intensivitet, alsidighed og naturlighed. Filosofien bag bygger på kroppens naturlige bevægelser samt de elementer, vi har omkring os.
 

Fritid og familieliv

Fritid og familieliv hænger sammen med i de fleste danske familier. Når kalenderen viser en tom dag, fylder vi den gerne ud med familiesamvær eller fritidsinteresser – og ofte begge dele! På Bilka.dk kan du købe mange ting, der netop kan forene de to – og det er uanset, om det er gennem motion og aktiviteter, rejseudstyr eller gode alternativer til fordybelse i form af hobby og design. Du finder med andre ord noget for enhver smag.

  • Bring familien sammen om sjove spil og aktiviteter
  • Få sved på panden med motion og gode kosttilskud
  • Slap af i ro og mag med bøger, pensler eller en flot make-up

 

Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, så der er god chance for, at du kan finde det, du søger, lige her. Hvad end du er vild med cykler, hårstyling, fodbold eller måske en god bog, så kan du roligt tage et kig på udvalget på Bilka.dk. Når du på Bilka.dk finder noget for enhver smag, betyder det samtidig, at vi kan tilgodese en hel familie, der både består af voksne, unge og børn. Det er her kategorier som hobby og design, campingudstyr eller træningsudstyr kommer ind i billedet, da de tilbyder noget for både aktive, kreative og livsnydere.

 

Sundhed og personlig pleje

Når det kommer til sundhed og personlig pleje, er Bilka.dk igen et godt sted at starte. Uanset om dit fokus ligger på dine daglige vitaminer og sundhed i hverdagen eller på parfumer og make-up, så finder du begge dele her. Så har du brug for en dag i velværens tegn, kan du til enhver tid finde netop de produkter, du skal bruge til det her på siden. Foruden velvære er der også sundhed på programmet – hvorfor du finder et stort udvalg af kosttilskud, vitaminer og mineraler i sortimentet.

 

Bestil online på Bilka.dk

Vi er dit Hypermarked – vi har alt, hvad du skal bruge. Og så har vi tilmed sørget for, at det er nemt og bekvemt for dig at handle dine varer på Bilka.dk. Når bestillingen er i hus, behandler og leverer vi dit køb lige til døren. Så når først du ved, hvad du skal bruge fra Skønhed & Fritid, kan du læne dig tilbage og gøre købet færdigt online, lige når det passer dig.