Højskabe til badeværelset

Mangler du opbevaring til dine toiletsager? Så tag et kig på vores udvalg af stilrene højskabe til badeværelset. Her på siden finder du forskellige modeller, der blandt andet byder på højskabe i hvid højglans, i et klassisk design med espressofarve, eller højskabe med lakerede fronter og softclose lukning. Her finder du et stilrent skab, der vil dekorere ethvert badeværelse. Gå på udkig i vores sortiment og bestil det skab, der matcher din stil. Vi tilbyder gratis levering til din adresse, når du bestiller for mere end 1000 kr.

10 produkter
Fås kun online
3.695 kr.
Flot stilrent skab til badmiljø i skandinavisk design
495 kr.
Hvid højglans - Bemærk håndtaget kan variere.
1.699 kr.
Praktisk badeværelses opbevaring
495 kr.
Flot højskab i skandinavisk design
495 kr.
Antracit højglans
1.699 kr.
Hvid højglans
1.899 kr.
Højskab med soft cloose lukning
1.699 kr.
B: 33 cm. x H: 177 cm. x D: 35,5 cm.
1.899 kr.
Antracit højglans
1.899 kr.

Forny dit badeværelse

Hvis du ønsker et harmonisk badeværelse kan det være en god idé at købe et højskab med matchende badmiljø. Mange af de højskabe, som du kan købe her på Bilka.dk er en del af et sæt. Match dem, så dit badeværelse stilmæssigt hænger sammen.  Du kan se hele vores sortiment af badmiljøer her

Højskabe fås både med låger, hylder og skuffer. Et højskab med en enkelt låge har et mere minimalistisk udtryk, mens skabe med flere låger, åbne hylder eller skuffer kan give et blødere, hyggeligere look.  

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Farve