Tilbehør til brændeovne og pejs

Her finder du et stort udvalg af tilbehør til din brændeovn. Vi har alt fra gulvplader, til vermiculitsæt og askestøvsugere. Noget tilbehør kan imidlertid kun købes i forbindelse med købet af en brændeovn.

Tilbehør til din brændeovn

Hvis du ikke er en haj indenfor tilbehør til brændeovne, vil vi her give dig et lille overblik over nogle af vores produkter, så du kan være sikker på at få det hele med i første omgang.

Vermiculitsæt

Vermiculitsættet består af nogle ildfaste plader, der kan holde til direkte kontakt med flammer, samt en rigtig høj varme. Pladerne indsættes i brændeovnen for at sikre at den ikke bliver slidt. Pladerne skal med tiden udskiftes, hvis de bliver nedslidte.

Askesuger

Vores askesuger er med til at holde din brændeovn, og området omkring denne, pæn. Askesugeren er specielt beregnet til aske, og du slipper derfor for at hive din normale støvsuger frem. Askesugeren er af høj kvalitet og let at flytte rundt på, så du kun skal tage den frem, når den skal bruges.

Topdæksel

Topdækslet fåes til samsø og shape 2 brænde ovnen. Dette tilbehør er med til at give et flot og professionelt finish til dine nye brændeovn.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores tilbehør, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice