Optimér indeklimaet med en luftrenser

Med en luftfrisker kan du sikre et godt indeklima i opholdsrum hjemme hos dig. Luftfriskeren opsamler de forskellige små partikler som eksempelvis støv, røg og bakterier, der kan genere. Særligt velegnede til eksempelvis husstøvmideallergikere.

Vælg mellem flere forskellige modeller afhængig af størrelsen på det rum, hvori luftrenseren skal placeres.

6 produkter
Wood’s kulfiltre fjerner lugt og gas
995 kr.
Wood’s kulfiltre fjerner lugt og gas
749 kr.
Filtre med lavest muligt tryktab
599 kr.
Antibakteriel lugtfjerner og luftfrisker
64 kr.
Wood’s kulfiltre fjerner lugt og gas
895 kr.

Lugtfjerner

99 kr.

Alle fortjener ren luft. Hvordan er luftkvaliteten i din bolig?

De fleste af os elsker at hygge med stearinlys, som er en stor synder, når vi taler om luftkvalitet. Luften i dit hjem tilføres en uendelig strøm af forurening fra trafikken, støv, pollen, og partikler fra husdyr. Luften forurenes også af madlavning og alle vores elektriske apparater. Selv de materialer boligen er bygget af afgiver skadelige partikler til indeklimaet.

En effektiv luftrenser fra f.eks. Wood's holder luften ren, sund og fri for bilos – det giver bedre trivsel og livskvalitet. Der findes specielt lydsvage luftrensere til soverum. Til opholdsrum kan du vælge mellem større luftrensere, som også kan udstyres med et kulfilter. Kulfiltret fjerner også røg og dårlig lugt. Eller vælg en effektiv luftrenser som samtidig affugter rummet – de nye hybrid maskiner fra Wood's.