Nem montering med en hæftemaskine

En hæftepistol er din måde at montere og fastgøre alverdens materialer nemt, hurtigt og effektivt. Find både hæftepistoler, hæfteklammer eller en af de kraftfulde, trykluftdrevne klammepistoler her på Bilka.dk. 

Nem montering med en hæftepistol

En hæftepistol er din måde at montere og fastgøre alverdens materiale nemt, hurtigt og effektivt. Find både hæftepistoler og hæfteklammerne, du skal bruge hertil, her på Bilka.dk. Du kan også vælge en af de kraftfulde, trykluftdrevne klammepistoler. Se vores udvalg med bl.a. hæftepistoler og -klammer fra Rapid.

Find en praktisk hæftepistol på Bilka.dk

Hvis du skal have monteret et materiale, er den nemmeste og hurtigste måde at gøre det ved at bruge en hæftepistol, der er en håndholdt hæftemaskine. Med en kraftfuld hæftepistol kan du polstre et møbel eller fastgøre andre former for tynde materialer som papir, etiketter og øvrige tekstiler. Hæftepistolen gør det både nemt, hurtigt og effektivt.

 • Nem montering og fastgørelse
 • Kan anvendes til forskellige materialer – også kraftige
 • Stort udvalg af både hæfteklammer, -pistoler og -hamre
 • Vælg imellem mange forskellige størrelse hæfteklammer

Du finder en hæftepistol i udvalget på Bilka.dk, hvor vi har både hæftepistoler og -hamre og ikke mindst et stort udvalg af de hæfteklammer, du skal bruge hertil. Vi forhandler bl.a. det svenske mærke Rapid, der har specialiseret sig i at lave hæfteprodukter i den højeste kvalitet.

Vælg den rigtige model

Der findes forskellige former for hæftepistoler – og i vores udvalg kan du vælge imellem både manuelle og regulerbare hæftepistoler, de kraftfulde, trykluftdrevne klammepistoler eller en simpel hæftehammer. Hvilken af de tre, du skal vælge, afhænger af, hvad du skal have monteret og hvor.

 • En regulerbare hæftepistol er masser af slagstyrke og kan fæstne materialer. Denne type hæftepistol er bl.a. god til udsmykningsopgaver. Du kan vælge imellem modeller, der skal bruge både almindelige og korte klammer, alt efter dit behov. Disse er lette at sætte i pistolen, når du er løbet tør.
   
 • Alternativt kan du vælge en hæftehammer, der med et ergonomisk greb er let at anvende. En hæftehammer, der også kaldes en dasker, er ideel at bruge når du skal fastgøre dampspærrer, plastfolie og isolering. En hægtehammer er både let og brugervenlig.
   
 • En trykluftdrevet klammepistol er en hel del stærkere end en regulerbar hæftepistol og er beregnet til lidt tungere håndværk- og hæftearbejde. Det gælder bl.a. håndtering af profilbrædder, brandsikring og lettere skillevægge. Denne type hæftepistol er både driftssikker og robust, og er til dig, der har et stort behov.

Køb en hæftepistol online i dag

Find den hæftepistol, der passer dine behov og evner i vores brede udvalg her på siden. Du kan bestille den hjem fra Bilka.dk i dag – vi leverer fragtfrit til Bilka, føtex eller Netto ved køb over 1000,- og giver dig samtidig ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Find alt det, du skal bruge i vores vareudvalg på Bilka.dk, der er Danmarks største.