Praktisk og solide radioer til værksted

Musik skal der til – også på byggepladsen. Køb en robust og solid håndværkerradio, der kan spille alle byggepladser og værksteder op med god lyd og de bedste radiokanaler. Vælg imellem modeller i den højeste kvalitet fra anerkendte håndværkerbrands som Dewalt og Makita.

Find en håndværkerradio på Bilka.dk

Musik kan både motivere og øge produktiviteten under arbejdet. Det gavner samtidig humøret, så det er ikke uden grund, at det er de færreste, der kan undvære musikken på arbejdspladsen. Det gælder i den grad også håndværkere. Når der skal musik til på byggepladsen, er det allerbedste valg en håndværkerradio, der netop er skabt til formålet.

Den robuste håndværkerradio er både solid og praktisk, giver en god lyd og kan holde til det barske og beskidte miljø på byggepladsen. Der er med andre ord mange gode grunde til, at du skal vælge en håndværkerradio i stedet for en almindelig radio.

  • Solid, robust og praktisk
  • God lyd – også på byggepladsen
  • Vælg imellem anerkendte kvalitetsbrands

Find den perfekte håndværkerradio til byggepladsen eller værkstedet i vores udvalg her. Samtlige af modellerne leveres med et væld af smarte funktioner. Et af dem er USB-indgang, så du kan tilslutte og oplade bl.a. iPhone og iPod. På den måde kan radioen også fungere som en højttaler til din telefon eller MP3-afspiller. I udvalget finder du håndværkerradioer i den bedste kvalitet fra anerkendte brands som Makita og Dewalt.

Vælg en DAB-radio

Det er forskelligt, hvor stort et område håndværkerradioen kan spille op, og det afhænger primært af, hvor en model, du vælger. Hvis radioen skal bruges på en mindre byggeplads, et mindre værksted eller en mindre bolig, kan du vælge en af små modeller, og tilsvarende en større model til store byggepladser. De mindre modeller er til gengæld lettere og oftere nemmere at transportere.

Såvel som alle almindelige radioer, understøtter håndværkerradioerne FM/AM-radio. Hvis du vælger en model, der også er DAB-kompatibel, får du et langt større antal radiokanaler. En DAB-radio har tilsvarende også både bedre og mere stabil lyd.

Køb en håndværkerradio online i dag

Bestil en robust håndværkerradio til byggepladsen allerede i dag – så leverer vi den til uden beregning og med ubegrænset returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger. Med Danmarks største vareudvalg har vi alt det, du skal bruge. Det gælder også alt til både amatørhåndværkeren og den professionelle fagmand, som du finder i vores store byggemarkedsudvalg.