Arbejdsstation til værksted - tilbehøret til din geringssav

Mangler du en arbejdsstation eller et arbejdsbord til din kap/geringssav? Du finder en arbejdsstation på Bilka.dk, hvor du kan vælge en model i høj kvalitet fra Dewalt.

Find en praktisk arbejdsstation på Bilka.dk

Hvis du har en kap-/geringssav kan du øge både fleksibiliteten og effektiviteten ved at supplere den effektive sav med en praktisk arbejdsstation. En arbejdsstation – eller et arbejdsbord, som det også kaldes – hjælper dig til at opnå et professionelt og ensartet resultat. Med bordet er det langt nemmere at save i ens længder, når du fx arbejder med brædder. Du kan indstille bordets højde, så du kan få den allermest bekvemme stilling.

  • Optimer brugen af din kap-/geringssav
  • Kompakte og sammenklappelige
  • Vælg imellem de mest anerkendte brands

Find en arbejdsstation, der gør saveopgaverne til en smal sag på Bilka.dk. I udvalget finder du nogle af markedets bedste og mest anerkendte mærker, herunder Dewalt, der er garant for høj kvalitet.

Vælg en arbejdsstation med hjul

De fleste arbejdsstationer er udarbejdet i letvægtsaluminium, der gør dem lette at transportere. For en endnu mere fleksibel anvendelse af kap-/geringssaven kan du vælge en af de arbejdsstationer, der er udstyret med hjul. Disse stationer gør den ellers stationære kap-/geringssave yderst mobile og ikke mindst lettere at transportere.

Det vigtigste er, at du vælger et bord, der ikke vakler, men står solidt. At bordet er sammenklappeligt er desuden en stor fordel, når du ikke bruger det. Her kan du nemt klappe det sammen og sætte det til side, så det ikke fylder mere end højst nødvendigt i dit værksted.

Bestil en arbejdsstation hjem online

Find en arbejdsstation på Bilka.dk og bestil den hjem i dag. Vi tilbyder fri fragt, når du køber for over 1000,- og giver desuden 30 dages returret, hvis ikke varen lever op til dine forventninger. Hvis du mangler en ny kap-/gerringssav, der kan klare de mest krævende opgaver, finder du også i vores store udvalg af elektriske save. Vi har Danmarks største udvalg, så vi er sikre på, at du også finder lige netop det, som du står og mangler.