BLACK FRIDAY   

Stort udvalg af vægmaling

Find den rigtige vægmaling til dine væg på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af forskellige farver, glanstrin og kvaliteter, så der findes helt sikkert også en vægmaling, der matcher dine behov. Bestil vægmalingen hjem i dag – vi leverer det til dig fragtfrit, når du køber for over 1000,-. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!

Tilbage til indendørsmaling >

53 produkter
Colour Edition
449 kr.
Fås i 2 farver
Colour Edition
299 kr.
Fås i 2 farver
Vægmaling
449 kr.
Fås i 2 farver
Colour Edition
174,50 kr.
Fås i 2 farver
Vægmaling - silkemat
299 kr.
Fås i 2 farver
Tendens 1 vægmaling glans 5, 4,5 liter
274,50 kr.
Fås i 1 farver og 1 varianter
Colour Edition
174,50 kr.
Fås i 1 farver
Vægmaling
299 kr.
Fås i 1 farver
Særlig velegnet til køkken og bad
229 kr.
Robust vægmaling med god dækkeenve
199 kr.
Væg- og loftmaling med god dækkeevne
149 kr.

Find vægmaling på Bilka.dk

Trænger du til forandring i dit hjem? En oplagt mulighed er at male væggene i en anden farve. Det kan også være, at dine vægge trænger til en opfriskning i den samme farve. Uanset hvad der ligger bag din beslutning, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige vægmaling til netop dine vægge.

  • Forskellige kvaliteter, glanstrin og prisniveauer
  • Stærke tilbud
  • Vælg imellem flere størrelser

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af vægmaling, hvori du kan vælge imellem forskellige egenskaber, farver og glanstrin. Du finder både Tendens-serien, der er Bilkas egen kvalitetsmaling samt budgetvenlige udgaver, hvor du får meget for pengene. I udvalget kan du ligeledes vælge imellem malingbøtter i store størrelser til det omfattende malerprojekt i et stort eller flere rum – eller en mindre bøtte til små rum eller et par enkelte vægge.

Vælg den rigtige maling

Der findes et væld af forskellige typer vægmaling, og det kan være lidt en af jungle at finde rundt i, når du skal vælge den rigtige vægmaling. Som udgangspunkt vil det typisk være en akrylplastmaling, du skal male dine vægge med. Det er nemlig oftest denne type maling, der anvendes til vægge og lofter. Akrylplastmaling er vandbaseret, hvilket gør det nemt at rengøre dit malerudstyr efter brug.

Herudover skal du vælge, hvilken glans malingen skal have. Overordnet set skelnes der imellem blank, mat og stadierne imellem, herunder halvmat og halvblank. Det er for det første et spørgsmål om, hvad du synes bedst samt hvad der passer bedst til dit hjem og dine vægge. For det andet handler det også om vedligeholdelse og slidstyrke. Den mest slidstærke af de to glanstrin er den blanke maling, som også er den, der bedst tåler afvaskning. En mat maling er til gengæld lettere at skjule eventuelle ujævnheder i væggen med. Vælg en robust slidstærk maling til de rum, der udsættes for meget snavs.

Du skal desuden være opmærksom på, at det i visse tilfælde kan være nødvendigt med en forbehandling af væggen inden du maler den med den valgte vægmaling. Det gælder i de tilfælde, hvor underlaget er krævende og særligt sugende fx hvis det er filt- eller vævbeklædt. 

Køb vægmaling online i dag 

Find den rette vægmaling i udvalget her og bestil den på Bilka.dk i dag. Vi leverer hurtigt og gratis ved køb over 300,-, så du kan hurtigt komme i gang dit malerprojekt. Husk, at du på Bilka.dk altid finder gode tips til dit gør-det-selv-arbejde – det gælder både guides til, hvordan du klargør dine vægge inden du maler og gode råd, når du maler indendørs. I vores store udvalg, der er Danmarks største, finder du også alt du skal bruge af malerudstyr.