Indendørsmaling

Vi har et stort udvalg af indendørs maling til både væg og loft, samt flere forskellige farver. Du kan også finde nogle gode guides på siden, der kan hjælpe dig til at få det perfekte resultat, eller måske endda give dig noget inspiration til at friske dit hjem op. 

Gode råd før brug af indendørs maling

Hvad enten du skal male lofter eller vægge, er det vigtigt at du gør du forarbejdet godt, så du får det bedste resultat.  En af de vigtigste ting, er at klargøre området til malingen. Dette gøres ved at spartle over hullerne, pudse dem og efterfølgende vaske væg eller loft med grundrens. Sørg derefter for at dække godt af, med både tape og papir eller plastik, så malingen kun kommer de steder du ønsker det. Hvis du både skal male lofter og vægge på én gang, start da med at male loftet. I kategorien maleudstyr kan du finde alt det du behøver for at opnå det perfekte resultat.

 

Tidens trend i indendørs maling

Dyrup har i 2017 udnævnt årets farve til at være den flotte "Ametyst", en let støvet lilla, der alt efter lysets fald skifter mellem lilla og grålig. Hvis du derfor vil følge tidens trend, er det nu du skal pryde hjemme med de lilla nuancer. Hvad enten du vælger at smide noget lilla indendørs maling på væggene eller du tilføjer nogle lilla nips, kan du i hvert fald nyde året, omgivet af flotte farver.