Få varmen

Få varmen med en gasovn, radiator eller vameblæser.

11 produkter
Varmeareal 18-38 m2
949 kr.
Varmeareal 26-69 m2
2.599 kr.
Energibesparende
98 kr.

Varmeareal 20-60

449 kr.
Varmeareal: 20 til 48 m2
1.399 kr.
Varmeareal 20-50 m2
1.699 kr.

Gasovn

En gasovn er rigtig god at bruge til at opvarme rum, hvor det primære varmesystem ellers ikke rækker. Du kan også bruge gasovnen til supplere centralvarmen i rum hvor du vil have det ekstra lunt.

De fleste gasovne fås med infrarød, hvilket betyder at gasovnen afgiver varme der reflekterer på gentande i nærheden, og derfter danner varme i luften.

Størstedelen af de gasovne der er på markedet bruger 11-kilo's gasflasker, som kan købes i de fleste butikker, heruder også Bilka's varehuse.

El-radiator

En el-radiator er nem at bruge, idet radiatoren blot skal tilkobles en stikkontakt. Du slipper derfor, for at skulle rode med vandrør. El-radiatorer bruges primært som en sekundær varmekilde, da det ikke er lovligt udelukkende at have elvarme i nyere huse og bygninger.

Du skal være opmærksom på at el-radiatorerne ikke må stilles i direkte kontakt med møbler.

Varmeblæsere

En varmeblæser varmer rum op ved at blæse varm luft ud. Der er derfor vigtigt at varmeblæseren heller ikke står i nærheden af møbler der følsomme overfor varmen.

 

Tilpas udvalget
×
Brand
Farve
Brændsel
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies