Få varmen

Få varmen med en gasovn, radiator eller vameblæser.

11 produkter

Varmeareal 20-60

449 kr.
Varmeareal 26-69 m2
2.599 kr.
Varmeareal 18-38 m2
949 kr.
Varmeareal 20-50 m2
1.699 kr.
Energibesparende
98 kr.
Varmeareal: 20 til 48 m2
1.399 kr.

Gasovn

En gasovn er rigtig god at bruge til at opvarme rum, hvor det primære varmesystem ellers ikke rækker. Du kan også bruge gasovnen til supplere centralvarmen i rum hvor du vil have det ekstra lunt.

De fleste gasovne fås med infrarød, hvilket betyder at gasovnen afgiver varme der reflekterer på gentande i nærheden, og derfter danner varme i luften.

Størstedelen af de gasovne der er på markedet bruger 11-kilo's gasflasker, som kan købes i de fleste butikker, heruder også Bilka's varehuse.

El-radiator

En el-radiator er nem at bruge, idet radiatoren blot skal tilkobles en stikkontakt. Du slipper derfor, for at skulle rode med vandrør. El-radiatorer bruges primært som en sekundær varmekilde, da det ikke er lovligt udelukkende at have elvarme i nyere huse og bygninger.

Du skal være opmærksom på at el-radiatorerne ikke må stilles i direkte kontakt med møbler.

Varmeblæsere

En varmeblæser varmer rum op ved at blæse varm luft ud. Der er derfor vigtigt at varmeblæseren heller ikke står i nærheden af møbler der følsomme overfor varmen.

 

Tilpas udvalget
×
Brand
Farve
Brændsel
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies