Indvendige døre – prikken over i’et

De indvendige døre er med til at afrunde et rum og skabe den perfekte følelse i hjemmet. Når du vælger døre til det indvendige af dit hjem, kan du bruge dem til at skabe lys og luft eller til at skabe mere privatliv. Se udvalget herunder.

Indvendige døre afslutter indretningen

I hverdagen lægger vi måske ikke mærke til dørene i vores hjem, men de kan alligevel være med til at ændre hele indretningen og stemningen. Hos Bilka.dk mener vi, at det skal være let at få mere ud af dit hjem, og derfor finder du også en lang række forskellige døre til indvendig brug.

  • Skab bedre lysindfald og mere luft
  • Få mere privatliv og afskærmning
  • Spar på varmeregningen – luk af!

Med de rigtige døre kan du få meget mere ud af rummene i dit hjem. Går du og overvejer at renovere, så er nye vinduer og døre noget af det, der virkelig kan gøre en forskel.

Brug døre til at udnytte det naturlige lys udefra, hvis der er rum, hvor der virker lidt mørkt, eller brug dem til at afskærme og skabe privatliv, hvor der er brug for det.

Med en dør kan du også lukke rum af om vinteren og spare penge på varmeregningen.

Vælg de rette døre

I vores sortiment finder du både klassiske, smukke franske døre, men også helt almindelige celledøre og fine fyldningsdøre. Hvis du vil have det optimale ud af dit valg af døre, kan du tage disse råd med i dine overvejelser:

  • Franske døre er med ruder og derfor optimale, hvis du ønsker at kunne lukke lyden ude, men ikke vil undvære lyset og udsigten. De er klassiske og kan være med til at skabe en let følelse, hvor rummet ikke virker helt aflukket.
  • Celledøre eller fyldningsdøre er et rigtig godt valg til værelser, hvor du ønsker privatliv og afskærmning. Alt efter om du ønsker et klassisk udseende eller et mere stilrent, kan du vælge mellem glatte celledøre eller fyldningsdøre med forskelligt udtryk.

Tag en tur gennem vores sortiment herover, og bestil dine nye døre allerede i dag!