Belægningssten

Leder du efter høj kvalitets herregårdssten eller herregårdsblokke er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du et bred udvalg af slidstærke og derved vedligeholds begrænset sten. Belægningsstenene fås i forskellige størrelser og nuancer.

Herregårdsstenene er velegnet til gangstier, terrasser, indkørsler mm. Samtidig kan herregårdsblokkene bruges til afgrænsninger og støttemure i blomsterbed.

Husk at se nedenstående guides til at vælge de rigtige sten og vejledning i lægning af herregårdssten.

OBS: Leveres kun som hele paller.

Vidste du, at alle vores betonfliser er mærket med trekantmærket fra Teknologisk Institut? Det er din garanti for kvalitetsbetonvarer.

Hos Bilka opnår du altid allerhøjeste kvalitet, hvilket gør at vores betonfliser er mærket med trekantmærket. Så hvor end du er på udkig efter sten til en ny terrasse, sti eller indkørsel, så har vi her alt du skal bruge.

Herregårdsstenen er blevet en af danskerne foretrukne belægningssten, dette har medført at den nu også kaldes for Holmegårdssten, slotsbrosten og bondesten. Stenen har et flot rustikt udtryk, der giver en helt unikt terrasse, indkørsel eller havesti.

Husk at tage dig god tid og se ovenstående vejledning i lægning af sten, samt minimering og fjernelse af kalkudfældninger.

Bemærk: Bestil på en gang og undgå farvenuancer. Der kan forekomme op til 3% brækage på varen, uden at dette er reklamationsberettiget.