Varde ovne - tilbehørspakke large

Ikke på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Varde ovne - tilbehørspakke large

Tilbehørspakke large består af:

  • Kurv i læder look: Smart brændekurv, der også kan bruges til opbevaring af f.eks. magasiner, legetøj, strikketøj og tørklæder. Mål: 45 x 34 cm, højde 35,5 cm.
  • Pejsehandske: Pejsehandsken beskytter mod varmen. Passer til både højre og venstre hånd.
  • Pejsesæt classic: Et klassisk og praktisk pejsesæt med gulvstativ og 3 dele bestående af ildrager, kost og fejeblad. Sort stål med greb i rustfri stål.
  • Glasrens: Glasrens til brændeovne rengøre glasset nemt og effektivt. Sprayes på glasset, lad virke i ca. 3 minutter og efterpoler med en tør klud.
  • Røgrørstermometer: Med røgrørstermometeret kan du holde øje med røggastemperaturen. Det magnetiske termometer placeres på pejserøret 30 cm fra brændeovnens top. Er temperaturen for lav, er der risiko for at der dannes løbesod. En for høj temperatur er energispild og der er fare for overophedning, som kan skade brændeovnen.
  • Fugtmåler: Med fugtmåleren er det nemt at teste brændets fugtighed. Du får den mest effektive forbrænding, hvis træets fugtighed er mellem 12 og 20%. Dette er godt for både miljøet og din økonomi. Leveres med batteri.
  • Ventilator: Gør din brændeovn mere effektiv og spar op til 15% brændsel. Ventilatoren fordeler den varme luft fra brændeovnen ud i rummet, i stedet for at stige op under loftet. Anvender ingen strøm eller batteri, varmen fra brændeovnen udvikler elektriciteten, der får ventilatoren til at rotere. Driftsområde 60-300°C.

Dette produkt består af
Varenummer 100254756
ID 000000000042170501-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.