Træbriketter 7,5 kg 1 palle

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Træbriketter 7,5 kg 1 palle

Skal du købe brændsel til brug i en brændeovn eller en åben pejs, er disse træbriketter det oplagte valg. De lyse træbriketter er en velegnet brændselsform i alle typer brændeovne og åbne pejse. Briketterne er særligt velegnede til åbne pejse, da der ikke springer gnister. Og derudover har briketterne en særdeles god brændetid. 

 
 Træbriketterne er fremstillet af sammenpresset, rent savsmuld og har en brændværdi på træbriketterne er ca. 4400 kcal/kg, hvilket vidner om den høje kvalitet.
 
Lette at håndtere efter modtagelse
 
Når du køber træbriketter hos os, leverer vi dem til kantstenen på adresser i Jylland samt på brofaste øer. 
 Hver palle indeholder ca. 780 kg briketter, der er pakket i mindre enheder, der gør det lettere at flytte briketterne og finde plads til opbevaring.
 
Vigtig information omkring opbevaring af briketter
 
Når du modtager briketterne er det vigtigt at huske på,  at briketterne ikke tåler at blive opbevaret frit udendørs. Derfor bør de stilles i brændeskur eller lignende senest 1-2 døgn efter, du modtager dem.  
Bemærk at dit brændsel leveres med store lastbiler. Derfor er det vigtigt at vejen er kørefast og mindst 3 meter bred, samt at der er mindst 4 meters frihøjde. Se mere om levering af brændsel.
 

Varenummer 100443052
ID 000000000086693891-EA
Vægt per pose
  • 7,5 kg
Vægt per palle
  • 780 kg
Antal poser per palle
  • 104
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig