Trailere

En solid trailer er en stor hjælp i mange forskellige sammenhænge, eksempelvis når du skal en tur på genbrugsstaionen med affald fra haven. Se nærmere på de forskellige trailere i vores sortiment her på siden.

Trailer til bil

En trailer er på alle måder et praktisk redskab – især hvis du er hus- og haveejer. Traileren gør det nemt for at dig at transportere, flytte og opbevare det, du skal have ind eller ud af huset og haven. Ofte benyttes en trailer i forbindelse med flytning af møbler, transport af haveaffald eller noget helt tredje.

Du kan stort set fylde alt i traileren og køre det på genbrugspladsen, når tid er. På Bilka.dk kan du få et overblik over de trailere vi har i sortimentet. De findes i forskellige størrelser, vægtklasser og prisklasser. Vi tilbyder trailere fra den kendte producent MID (Made in Denmark), der er indbegrebet af kvalitet.

Trailerkøb – nemmere bliver det ikke

Når du køber din trailer på Bilka.dk, får du alt-i-en. Det vil sige, du får selve traileren, men også registrering af nummerplade og ekspeditionsgebyret, der tidligere skulle bestilles efterfølgende. Dermed er det blevet nemmere for dig at købe en trailer. Når traileren er bestilt og betalt, vil du blive kontaktet for personlige oplysning til indregistreringen. Derudover bliver din nye trailer leveret direkte til din hjemmeadresse, og dermed tør vi sige, at det ikke bliver nemmere.

Værd at vide om trailere

Der er ikke pålagt vægtafgift for trailere med en vægt på op til 500 kg., men vejer traileren derimod over 500 kg, er der pålagt vægtafgift. Vægtafgiften for trailere på 750 kr. er 140 kr. om året. Du kan læse mere om trailere og vægtafgift på SKAT's hjemmeside.

Traileren er husejerens bedste ven

Som hus- og haveejer er der altid noget at gå i gang med – hvad end det gælder hus eller haveprojekter. Og ofte ender det med, at der er en stor bunke af haveaffald eller ting, der skal smides ud, som venter på at blive kørt væk. Det er her, en trailer er nyttig at have. Fylder du ikke traileren op med det samme, er den samtidig et glimrende opbevaringssted, indtil du kan køre den på genbrugspladsen.

Bestil din nye trailer på Bilka.dk

Hvad end du er på udkig efter en stor eller lille trailer, finder du et stort udvalg med masser af muligheder her på Bilka.dk. Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal vælge? Brug guiden her til at vælge den rette til dit behov.