Trailere

Husk nummerplade og ekspeditionsgebyr, når du køber en ny trailer

Når du køber din nye trailer på Bilka.dk, skal du huske samtidig at tilkøbe ekspeditionsgebyr og nummerplade, så traileren kan blive indregistreret i dit navn. Læs mere omkring indregistrering af nummerplade og ekspeditionsgebyr på de forskellige trailere. Når traileren er bestilt og betalt, vil du blive kontaktet for personlige oplysninger til indregistreringen. Derefter skal du blot vente på, at din trailer kan afhentes i dit valgte Bilka varehus.

Vægtafgift

Der er ikke pålagt vægtafgift for trailere med en vægt på op til 500 kg, men vejer traileren derimod over 500 kg er der pålagt en vægtafgift. Vægtafgiften for trailere på 750 kg er 140 kr. om året. Læs mere på skats hjemmeside. 

Populære trailere - fast lav pris

MID 3.0 Trailer Flexi, 750 Kg.
4.995 kr.
MID 3.0 Trailer Flexi, 500 Kg.
4.995 kr.

Stort udvalg af solide trailere

En solid trailer er en stor hjælp i mange forskellige sammenhænge. Når du skal en tur på genbrugsstationen med affald fra haven, hvis du skal hente møbler til hjemmet eller blot skal flytte større ting, gør en trailer det hele meget lettere. Se nærmere på de forskellige trailere i vores store sortiment og find lige netop den trailer der opfylder dine behov.

Serviceeftersyn er ikke kun til bilen – også til traileren!

En trailer har både hjullejer, lygter, el-system og ofte bremser ligesom en bil, derfor bør den også ses efter en gang i mellem for at sørge for, at man er sikker i trafikken, når man kører med den. Selvom traileren ikke bliver brugt så ofte kan der stadig ske skader. Som minimum skal en trailer, der er over 5 år gammel synes, når den skifter ejer.