Trailere

En solid trailer er en stor hjælp i mange forskellige sammenhænge. Når du skal en tur på genbrugsstationen med affald fra haven, hvis du skal hente møbler til hjemmet eller blot skal flytte større ting, gør en trailer det hele meget lettere. Se nærmere på de forskellige trailere i vores store sortiment og find lige netop den trailer der opfylder dine behov.

 

Trailer til bil

En trailer er på alle måder et praktisk redskab – især hvis du er hus- og haveejer. Traileren gør det nemt for at dig at transportere, flytte og opbevare det, du skal have ind eller ud af huset og haven. Ofte benyttes en trailer i forbindelse med flytning af møbler, transport af haveaffald eller noget helt tredje. Du kan stort set fylde alt i traileren og køre det på genbrugspladsen, når tid er. På Bilka.dk kan du få et overblik over de trailere vi har i sortimentet. De findes i forskellige størrelser, vægtklasser og prisklasser. Du kan vælge mellem trailere fra kendte producenter som Koch, MID (Made in Denmark) og Unsinn.

Trailerkøb – vigtigt at vide

Når du køber din trailer på Bilka.dk, skal du huske at tilkøbe ekspeditionsgebyr og nummerplade, så traileren kan blive indregistreret i dit navn. Du kan tilkøbe dette her. På de enkelte trailere i sortimentet, kan du netop læse om indregistrering og ekspeditionsgebyr for de forskellige modeller. Når traileren er bestilt og betalt, vil du blive kontaktet for personlige oplysning til indregistreringen. Derefter kan traileren afhentes i dit lokale Bilka varehus. På den måde er traileren klar til brug med det samme. Husk at medbringe en ordrekopi, når du skal afhente din trailer i det valgte varehus. 

  • Vælg den trailer, der passer til dit behov
  • Tilkøb ekspeditionsgebyr og trailernummerplade 
  • Afhent traileren i det valgte varehus, når den er klar

Der er ikke pålagt vægtafgift for trailere med en vægt på op til 500 kg., men vejer traileren derimod over 500 kg, er der pålagt vægtafgift. Vægtafgiften for trailere på 750 kr. er 140 kr. om året. Du kan læse mere om trailere og vægtafgift på SKAT’s hjemmeside.

Traileren er husejerens bedste ven

Som hus- og haveejer er der altid noget at gå i gang med – hvad end det gælder hus eller haveprojekter. Og ofte ender det med, at der er en stor bunke af haveaffald eller ting, der skal smides ud, som venter på at blive kørt væk. Det er her, en trailer er nyttig at have. Fylder du ikke traileren op med det samme, er den samtidig et glimrende opbevaringssted, indtil du kan køre den på genbrugspladsen.

Bestil din nye trailer på Bilka.dk

Hvad end du er på udkig efter en stor eller lille trailer, finder du et stort udvalg med masser af muligheder her på Bilka.dk. Så længe du husker at tilkøbe trailernummerplade og ekspeditionsgebyr, så kan du, når traileren er bestilt og betalt, afhente den i dit lokale Bilka varehus klar til brug. Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal vælge? Brug guiden her til at vælge den rette til dit behov.