Bilmåtter

Her på siden finder du et bredt udvalg af måtter til bilen. Vi har for-måtter, måttesæt og måtter til bagagerummet, der blandt andet kommer i velour og gummi. Så er dine nuværende bilmåtter ved at være slidt ned? Så klik en måtte eller et sæt hjem her på siden. Du kan se på hvert produkt, hvilken biltype det passer til, og dermed om bilmåtten passer til din bil.

Tilbage til indvendigt biltilbehør >

468 produkter
Måttesæt audi q5 2008-fra
482 kr.
Måttesæt mini one 3 dørs 2014-fra
482 kr.
Gummimåttesæt audi q2 2016-fra
599 kr.
Måttesæt mini one 5 dørs 2014-fra
482 kr.
Gummimåttesæt audi a5 coupe 2016-fra
599 kr.
Måttesæt gummi/sort
199 kr.
Måttesæt audi a6 2007-2010
482 kr.
Måttesæt audi a4 4d 2008-fra
482 kr.
Måttesæt audi a1 2010-fra
482 kr.
Måttesæt fiat 500l 2012-fra
482 kr.
Måttesæt ford focus 2005-2008
482 kr.
Måttesæt ford fiesta 2008-2011
482 kr.

En velholdt og ren bil

For nogen er det et punkt på den ugentlige to-do liste, mens andre kan vente flere måneder. Rengøring er ikke for alle, men uanset hvordan man har det med rengøring af bil, og hvor ofte man gør det, så kan vi ikke komme uden om essensen af det hele. Nemlig, at når du rengør din bil relativt ofte – både indeni og udenpå – så forlænger du dens levetid.

En bil kræver lige som alle andre køretøjer at blive vedligeholdt. Det gælder diverse reservedele, bilens dæk og fælge, ruder og sågar bilmåtterne. Generelt anbefaler vi, at du mindst en gang om måneden gør din bil ren fra ”top til tå”. Her på Bilka.dk har vi alt, hvad du skal bruge til lige netop dette, så den skinner både indeni og udenpå, og dermed holder længere og giver dig en renere bil.

Tag for eksempel et kig på vores bilplejeprodukter, hvor du blandt andet finder produkter indenfor kategorier såsom:

og mange flere, der kan få diverse overflader til at skinne.

Pasforms bilmåtter

Størstedelen af vores sortiment her på Bilka.dk består af bilmåtter, der er skræddersyede til forskellige biltyper. Derefter kommer de i forskellige materialer, så du kan få den bilmåtte, der først og fremmest passer til din bil, men også i det materiale du bedst kan lide. I kombination med en nyvasket og skinnende ren bil, så er nye måtter sidste hånd på værket i forhold til at få en ren bil fra ”top til tå”.

Når du skal finde frem til din nye bilmåtte eller dit nye måttesæt, så søger du blot på den type bil, du skal have nye måtter til oppe i søgefeltet her på siden. Således kommer de produkter frem, der passer til bilen, og derefter kan du nemt og hurtigt klikke produktet hjem. Efter få dage vil du modtage produktet til ønskede adresse, og så er det ellers bare at tage måtterne i brug og nyde bilens nye udseende.