Insektfjerner

Her på siden finder du et udvalg af insektfjerner, der også fjerner andet uønsket snavs fra vejene og trafikken på bilen. Produkterne indeholder alle koncentrerede rengøringsmidler, der sikrer at det hårde snavs nemt og effektivt fjernes.

Vil du af med sommerens indtørrede insekter på bilruden- og hjelmen?

Med insektfjerner er du hjulpet et godt stykke hen ad vejen. Det speciallavede middel er særligt effektivt mod indtørrede insektrester, og kan bruges på alle lakerede flader, glas, plast, krom og lignende.

Dette skal du være opmærksom på når du anvender insektrens

Når du anvender insektrens skal du være opmærksom på, at det ikke må bruges på varme overflader eller i direkte sollys. Gør man det mister produktet sin effektivitet, da alkoholen i produktet fordamper, og derved opløses det hårde snavs ikke, som det gør i køligere og minde solrige situationer.

Derudover anbefales det, at man bruger produktet på mindre flader af gangen, så man fokuserer på at pudse og rense små dele af overfladen ad gangen. Sådan får du det bedste og mest skinnende resultat. Slutteligt anbefales det også, at man undgår kontakt med eksempelvis ubehandlet aluminium, og at man er forsigtig, når rensemidlet anvendes på akryl eller blanke plastoverflader.

Sådan bruger du insektfjerner

  • Spray midlet på den beskidte og insektfyldte overflade, og lad det virke alt efter hvor meget snavs, der skal fjernes. OBS: produktet må ikke tørre ind, og vi anbefaler derfor, at du maks. lader det sidde i 2 minutter.
  • Brug en klud og skrub overfladen grundigt indtil alle insekter og alt snavs er væk.
  • Fjern resterne af insektfjerneren med en fugtig klud.
  • Skyl hele bilen med vand, så alt er væk og bilen igen er insektfri.

Vi anbefaler, at du anvender insektfjerner i forbindelse med bilvask, da du dermed slipper for at vaske din bil flere gange. På samme tid kan du med fordel også vaske bilens fælge og resterende ruder. Husk at en ren og velholdt bil ikke kun er rar for dig selv, men også for dine medpassagerer. Derudover kan jævnlig rens og vask af bil mindske risikoen for rustskader, og derved spare dig penge i sidste ende.