Valtronics overvågningssystem m. 4 udendørskameraer

Ikke på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Valtronics overvågningssystem m. 4 udendørskameraer

 Overvågningssystem til området omkring dit hjem eller din virksomhed. Med dette komplette overvågningssystem fra Valtronics får du 4 udendørs kameraer, fjernbetjening, mus og harddiskoptager med 1 TB harddisk. Alle optagelser komprimeres, så der er plads til ca. 1 måneds optagelser på harddisken uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er let at koble harddiskoptageren til en ekstern monitor med HDMI, men du kan også fjernstyre hele dit udendørs overvågningssystem fra en PC eller smartphone (iOS/Android/Symbian/Blackberry). 

 
Kameraerne er både regn-, sand- og støvtætte og kan både optage kontinuerligt og ud fra tidsindstilling, men har også alarmfunktion. Det udendørs overvågningskamera har indbygget bevægelsessensor, så det kan indstilles til kun at optage ved bevægelse. Selv i mørke fungerer kameraet også, hvor det har en rækkevidde på op til 20 m.
 

Varenummer 100161397
ID 000000027412100060-EA
Låse
  • Udendørssikring
Type
  • Udendørs sikring
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig