Overvågningssystem m. 4 indendørskameraer

Ikke på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Overvågningssystem m. 4 indendørskameraer

Dette overvågningsystem er ideelt til butikker eller mindre erhvervsdrivende. Pakken indeholder 4 indendørskameraer, fjernbetjening, mus og harddiskoptager med 1 TB plads, hvilket svarer til ca. 1 måneds optagelser. Harddiskoptageren har HDMI-udgang, så man let kan koble den til en monitor, men du har også mulighed for at se dine optagelser på din PC, tablet eller smartphone (iOS, Android, Symbian og Blackberry). Videooptagelserne fylder mindst muligt pga. den effektive H.264-komprimering, så de nemmere kan streames til en ekstern enhed.

Overvågningskameraerne er af en høj kvalitet og har mange funktioner. Man kan indstille kameraerne til at starte manuelt, eftertidsplan eller ved bevægelse. Alle kameraerne kan fjernstyres og er udstyret med infrarødt nattelys, hvilket giver en rækkevidde på op til 30 meter i total mørke.

Varenummer 100161416
ID 000000027412100050-EA
Inkluderet tilbehør
  • Harddisk
Låse
  • Overvågningskamera
Type
  • Indendørs sikring
Sprog
  • Engelsk
App betjening
  • Ja
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig