Opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Orginal Weber opskrift

PERSONER: 4
FORBEREDELSE: 15 min.
TILBEREDNING: 15 min.
GRILLMETODE: Direkte
SVÆRHEDSGRAD: Middel
UDSTYR: Weber Original™ Gourmet BBQ System Støbejernspande, Foodprocessor
GRILLTEMPERATUR: 200 °C
 

INGREDIENSER

Fiskefrikadeller

400 g lyssej

400 g torsk

200 g røget laks

Salt 

Peber

3 æg

1 spsk. hvedemel

1½ dl piskefløde

Smør og olie til stegning


Remoulade

5 spsk. mayonnaise

2 spsk. yoghurt naturel

3 spsk. finthakkede pickles

1 spsk. finthakkede kapers

1 spsk. finthakkede syltede agurker

1 spsk. fintsnittet purløg

1 knsp. karrypulver

1 spsk. gurkemeje

Salt, peber og sukker

 

I KØKKENET

Fiskefrikadeller

Blend lyssej, torsk og laks med salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt æg, mel og fløde, og blend det hele godt.

Remoulade

Bland mayonnaise og yoghurt. Vend pickles, syltede agurker, kapers og purløg i. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker og lidt karry. Tilsæt gurkemeje, til farven er passende. Lad remouladen trække i ca. 1 time i køleskab.


VED GRILLEN

Klargør grillen til direkte, høj varme. Sæt panden i GBS®-risten, og lad panden varme godt op. Form farsen til små frikadeller med 2 spiseskeer, og steg dem i smør og olie på panden i 2-3 minutter på hver side.

TIP

Servér frikadellerne med hjemmelavet remoulade, rugbrød og citronbåde.

Se vores udvalg af Weber grill og grilltilbehør her

Weber grill og grilltilbehør