VILA havemøbler

VILA serien er moderne havemøbler lavet af plastik, flet og bløde hynder, så du kan nyde de lune sommerdage på terrassen og i haven. Du finder udvalget af VILA møbler til haven herunder.

Havemøbler med god stil

Når sommeren er over os, gælder det om at udnytte det gode vejr, så snart det byder sig. Det vil vi hos Bilka gerne hjælpe dig med! Vi har i sortimentet et stort udvalg lækre af havemøbler, så du kan læne dig komfortabelt tilbage og nyde sommeren udenfor. Det kan være svært at finde lige præcis de havemøbler, der matcher stilen hele vejen igennem fra loungesæt og liggestole til spisebordssæt. Men det kan du med VILA. Havemøblernes udseende, der er en kombination af plastik, flet og bløde hynder, gør dem lette både at bære og se på. Det lette udtryk er netop det, der gør havemøblerne fra VILA så populære. Sæt dit personlige præg på havemøblerne ved at vælge de havehynder dertil, som du bedst kan lide.

  • Skab en sammenhæng i haveindretningen
  • Nyd både lounge, liggestole, lænestole og spisebordssæt
  • Fremstillet af polyrattan – slip for vedligeholdelse

Foruden VILA serien rummer sortimentet på Bilka.dk også andre havemøbelserier, som ENVY og Mood. Fælles for serierne er, at du netop kan få et fuldendt udtryk på terrassen.

 

VILA havemøbler i polyrattan

Havemøblerne fra VILA er som mange andre også fremstillet i polyrattan, som er et kunstigt plastikmateriale. Polyrattan er modstandsdygtigt overfor det ustadige danske vejr, hvilket gør møblerne utroligt robuste og solide. De er samtidig stort set vedligeholdelsesfrie, selvom du lader dem stå ude. De skal blot vaskes af med vand og sæbe efter behov. Det eneste du skal sørge for er, at hynderne ligger godt beskyttet i en hyndeboks eller lign, så de ikke får fugt. Køber du havemøbler fremstillet af polyrattan, som VILA havemøblerne er, vil du kunne nyde synet af dem længe, da de holder sig pæne i mange sæsoner.

 

Køb dine VILA havemøbler i dag på Bilka.dk

Hvad end du er vild med VILA, ENVY eller måske Mood haveserien, så kan du nemt og bekvemt bestille dem online, lige når det passer dig. Hvis du ønsker det, sørger vi gerne for, at din bestilling bliver leveret til døren. Og så kan du straks gå i gang med at indrette din terrasse og have.