Veritas symaskiner

Gå på opdagelse i vores kreative univers hos Bilka.dk. Her finder du et udvalg af overlock, broderi- og symaskiner samt tilbehør fra VERITAS, som opfylder dine behov, hvad enten du er nybegynder, øvet eller professionel. VERITAS tilbyder kvalitetsprodukter med et stort udvalg af brugbare og innovative funktioner, som giver dig ekstra tid og plads til dine kreative udfoldelser. Kom godt i gang med dine kreative syprojekter her.

VERITAS

VERITAS produkter er produceret med særlig fokus på kvalitet, innovation og kreativitet. Med reference til kvalitet, så er opstarten af VERITAS dateret helt tilbage til 1894 og blev oprindeligt produceret i Dresden, Tyskland. Der ligger dermed mere end 125 års erfaring bag udviklingen af VERITAS maskiner. 

VERITAS symaskiner er alle udstyret med en kraftig 70 watts motor, hvilket giver mulighed for at sy i kraftigere materialer. Desuden er hver maskine udstyret med Schmetz kvalitetsnåle, og indeholder ekstra tilbehørsdele som eks. spoler, opsprætter, ekstra nåle m.m. Foruden alt det tekniske og et stort udvalg af innovative funktioner, så er VERITAS maskiner konstrueret med henblik på at skabe et farverigt og moderne udtryk. Syning og det kreative rum er vores topprioritet, og med innovative kvalitetsmaskiner så bliver arbejdet udført med stor nøjagtighed. Uanset alder og evner inden for syning, så har vi den helt rigtige model som passer til dine behov.

5 års garanti

Som en ekstra service, og for at understrege kvaliteten af vores produkter, så tilbyder vi gratis ekstra 3 års garanti på dit køb. Dette betyder, at du foruden 2 års reklamationsret, jf. købeloven, får yderligere sikkerhed for at din maskine virker efter hensigten. Det kræver blot at du registrerer dig på Veritas-sewing.com. Du kan læse mere om dette i det medfølgende garantibevis. 

Inspireret af stærke, betydningsfulde kvinder

Stærke kvinder – stærke maskiner. Hver VERITAS model er opkaldt efter en kvinde, der har på den ene eller anden måde har haft en særlig betydning for sin tid. Ligesom Florence Nightingale, som ubestridt er grundlæggeren af den moderne sygepleje i hele den vestlige verden. Eller Rachel Carson; kendt som ”miljøbevægelsens moder”, hvis bog ”The Silent Spring” betragtes som et incitament til at genoverveje forholdet mellem menneske og natur. Men også kunstnere som Sarah Lois Vaughan, hvis passion var jazzmusikken, og som i dag stadig betragtes som en af de bedste sangere i hendes genre. 

Vi hylder disse særlige og stærke personligheder med en kort beskrivelse af deres liv og gerninger. Personligheder, som vil blive husket i mange år fremover.