Bliv klogere på TomTom Go

Bliv klogere på, hvilke funktioner TomTom Go er udstyret med. Hvordan skifter du mellem 2D og 3D-visning? Hvordan finder du alle nødvendige informationer om din rute som for eksempel nærmeste benzinstation og kødannelser? Og hvad med fartkontroller på ruten?

Se videoen her og bliv klogere.

TomTom - alt i navigation til bil, sport og fitness

Med navigationsudstyr fra TomTom er du altid sikret en førsteklassesoplevelse hvad end turen foregår i bil eller til fods. TomToms sortiment spænder bredt fra bilnavigation til sportsure og actionkameraer.

TomTom Go - smartere og hurtigere end nogensinde før

Med TomTom Go er du altid sikret den bedste og hurtigste rutevejledning til bilturen. De nyeste skud på stammen af TomTom Go byder på mange smarte funktioner. Blandt andet guider GPS'ens trafikoplysningsystem dig let og elegant udenom trafikken og advarer om fotofælder og kødannelser takket være et netværk af mange millioner TomTom-bilister, som hele tiden melder ind med aktuelle tilstande på netop din rute. Og med Lifetime-kort får du fri adgang til kortopdateringer i hele din GPS' levetid, så du altid finder nemt og hurtigt vej til din destination.

Planlæg ruten fra sofaen med MyDrive

Læn dig tilbage i sofaen og tag dig god tid til at planlægge familieferiens rute sydpå eller find den smukkeste rute på din tur fra A til B. Med MyDrive-appen kan du planlægge ruten hjemmefra, så GPS'en er klar til at guide dig, når du drejer bilnøglen. Du kan samtidig modtage opkald og få meddelelser læst højt takket være stemmestyring og en strømbesparende håndfri Bluetooth-forbindelse. Du kan med andre ord trygt lade smartphonen ligge i lommen og spare batteri, mens du får glæde af alle TomTom Go's funktioner under din rejse.