Spire legemad

Gør fantasi til virkelighed og lad dit barn servere lækkert legemad til dig og dine gæster. På Bilka.dk har vi et bredt sortiment af alverdens Spire legemad, så dit barn kan servere alt fra lækre pizzaslices til hjemmelavede madder. Se hele udvalget herunder.

Spire legemad i alverdens varianter 

Pizza, is, frugt, ost og drikkevarer. Du kan finde det hele og mere til i udvalget af Spire legemad her på siden. For på Bilka.dk har du rig mulighed for at få - næsten - alt det, som du har i et almindeligt køkken - bare som legetøj til børn. På den måde kan dit barn lege i et Spire legetøjskøkken med de samme ingredienser, som du bruger i det rigtige køkken.  

Udforsk derfor hele udvalget her på siden, og giv dit barn mulighed for at lege kok og servere lækre retter for dig og gæsterne i boden.  

 

Legemad fra Spire gør fantasi-restauranten sjovere 

Du har sikkert oplevet at få en sandkage af sand, en usynlig is eller en gennemsigtig pizza fra dit barn. Men nu behøver du ikke længere have svært ved at forestille dig den - uden tvivl - lækre mad, som dit barn serverer for dig. For med Spire legemad bliver fantasien til virkelighed. Og selvom du ikke kan tage en bid af maden, bliver dit barns restaurant en tand bedre og sjovere for både børnene og dig.  

På Bilka.dk kan du finde Spire legemad, såsom: 

  • Pizzasæt 
  • Vaffelis 
  • Småkager 
  • Fisk og kød 
  • Ketchup 
  • Mælk 

 

Og selvfølgelig meget mere. Så er det bare at gå på opdagelse i udvalget - måske du finder dit barns eller din egen yndlingsret. 

 

Udforsk et stort univers af legetøj på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg. Det betyder, at vi selvfølgelig også har et kæmpe udvalg af alverdens legetøj til børn i alle aldre. Derfor kan du blandt andet finde bamser og tøjdyr, som hurtigt kan blive dit barns bedste ven. Eller måske din guldklump er en lille vandhund? Så kan du med fordel besøge vores sortiment af vandleg og pools, som kan være med til at sikre en fantastisk sommer.  

Du ka’ finde hele vores sortiment af sjovt og spændende legetøj her.