Sharp tv – få knivskarpe billeder og SMART-funktioner

Med et Sharp tv får du alt det, du kunne drømme om – et LED tv med fuld HD eller – endnu bedre – Ultra HD 4K med SMART-funktioner. Rul ned på siden, og bestil dit nye Sharp tv til en virkelig god pris her på Bilka.dk.

 

Sharp tv – en sikker vinder i alle hjem

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af fladskærme til filmentusiaster og småbørnsfamilier. Et TV fra SHARP giver dig en skarp og farverig billedkvalitet. Sharp tv’et matcher alles behov:

  • Knivskarpe billeder i Ultra HD 4K og et Harman-Kordan højtalersystem
  • SMART tv giver dig adgang til apps, som Netflix, Youtube og HBO
  • Findes i flere størrelser – smalt og stilfuldt design fungerer i alle hjem

Sharp tv forvandler din stue til hjemmebiograf og leverer på alle fronter, når du streamer film og serier fra alle dine yndlingsapps. SMART-funktioner er nemme at betjene, giver dig adgang til timevis af underholdning og mulighed for at tilslutte din computer, smartphone eller spillekonsol til dit tv. Du finder både SHARP med LED, fuld HD og endnu bedre med Ultra HD 4K, der sikrer dig en filmoplevelse i høj kvalitet.

Sharp tv’ets lækre og smalle design blender fint ind i ethvert hjem. Takket være tv’ets højtalersystem med Dolby Digital og Dolby+ behøver du ikke engang at købe nye højtalere til stuen.

Vælg dit Sharp tv med omhu

Billedkvalitet, design og skærmstørrelse er blandt de vigtigste parametre, når du køber et nyt fjernsyn. Inden du når så langt, er det imidlertid vigtigt, at du finder ud af, hvor og hvordan dit tv skal installeres. 

Tag et kig på vores tv-borde og tv-ophæng, og find en løsning, der passer til dit Sharp tv og hjem.

Når du ved, hvor fjernsynet skal stå, kan du regne ud, hvor stort det skal være. Vælger du et tv med Full HD, vil du få den bedste skærm oplevelse på 3,5 meters afstand med et 55” tv.

Går du efter et Sharp Smart tv med Ultra HD 4K, kan du med fordel gå efter 65”, når der er 2,5 meter mellem dig og fjernsynet.

Rul op på siden, og find et Sharp tv, som passer til din bolig – vi ved, du ka’! Vi betaler selvfølgelig for fragten, når du handler for mere end 1.000 kr. her på Bilka.dk.