Samsung TV

Er du på jagt efter et nyt TV, så finder du her et stort udvalg af almindelige smart TV og curved TV fra Samsung. Med en fladskærm fra Samsung får du flotte billeder og med et TV også fantastisk lyd, hvilket bl.a. skyldes, at Samsung er en af de førende producenter med den nyeste TV-teknologi. Køb det til en skarp pris her på Bilka.dk.

Tilbage til tv >

17 produkter
Smart TV
19.999 kr.
Fantastisk billedkvalitet
Q Picture, Q Style og Q Smart
4.999 kr.
Smart TV
3.999 kr.
Smart TV
7.999 kr.
Smart TV
11.999 kr.
Ægte 4K UHD TV
2.799 kr.
4K - Ultra HD - Slim design
4.999 kr.
Smart TV
3.999 kr.
2017 model
10.000 kr.
Samsung 8 Serie TV
8.999 kr.
Smart TV
13.999 kr.

Samsung TV – fantastiske billed- og lydoplevelser

Samsung har de seneste år vundet frem på markedet for fladskærme og leverer i dag rigtig mange af de TV, der bliver solgt. Samsung går forrest, når det kommer til udviklingen af fladskærme og næsten uanset hvilke krav, du end måtte have til din nye skærm, så har Samsung et TV, som kan opfylde dem. Ved køb af nyt TV i dag, så vil de fleste formentlig forvente at det kan mere end bare vise de traditionelle TV-kanaler. Køber du et Samsung Smart TV, så kan du tilgå mange forskellige Apps og streamingtjenester som Netflix. Med Appen Smart View 2.0 kan du koble dit TV sammen med din telefon eller tablet, så længe enhederne kører på samme netværk. Samsung bruger sit eget styresystem, som de kalder Tizen. Med et USB-stik i dit Samsung TV kan du via Connect Share let dele film og andet indhold. Samsung leverer flotte billeder på din skærm – og det er uanset hvilken model du vælger. Hvis du går efter det bedste billede, så er de nye UHD, eller Ultra HD skærme helt fantastiske. 4K er en Quadmatic Picture Engine, som er med til at skabe ekstremt detaljerede billeder og give en helt unik oplevelse.

  • Samsung Smart TV med adgang til Apps og Netflix
  • Knivskarpe billeder på din Samsung-skærm med Ultra HD og 4K
  • Vælg imellem forskellige modeller og størrelser

Se de mange forskellige varianter af Samsung TV her på siden, hvor du bl.a. kan vælge imellem de mindre modeller på 32” og op til de store skærme på 65”. Er et 32” for småt og 65” for stort, så finder du i udvalget naturligvis også størrelser herimellem.

Hvilket TV skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket Samsung TV du skal vælge? Det kan være, at du endnu ikke ved, hvilken størrelse du skal vælge. Når det kommer til TV-/skærm-størrelser, handler det om at finde den størrelse, der er mest optimal med den afstand, du har fra TV-skærm til det sted, du ser på det fra. For at finde ud af dette, kan du bruge denne regnemetode: Mål afstanden fra TV’ets placering og til siddepladsen. Dette skal ganges med 25 – og du har dermed det ideelle antal tommer.

Køb et Samsung TV på Bilka.dk

Find det perfekte TV fra Samsung her på siden og bestil det hjem online i dag. Vi leverer det til dig uden beregning og med 30 dages returret i tilfælde af, at det ikke lever op til dine forventninger.