Samsonite kufferter og trolleys

Samsonites kufferter er meget holdbare med praktiske funktioner både udvendig og indvendig. Hjulene gør dem nemme at komme rundt med, og rumdelere og stropper holder orden på dit tøj. Nemt for både den rejsende og pendleren. Se det store udvalg af Samsonite kufferter og trolleys herunder.

Praktisk kuffert gør rejsen nemmere

Samsonite producerer holdbare og praktiske kufferter, der samtidig ser smarte ud. Da de startede produktionen i 1910, var deres kufferter forbeholdt de rige, men er i dag tilgængelige for alle. 

  • TSA-lås – krav på rejser til f.eks. USA
  • Fire hjul gør kufferten nem at køre med
  • Du får 5 års garanti fra Samsonites side

Kufferterne bliver fremstillet med TSA-lås. Det er en låsetype, der er svær at bryde op, men f.eks. toldere i lufthavne har en universalnøgle til. TSA-låse er et krav på rejser til USA, da myndighederne skal kunne åbne din kuffert uden besvær.

Samsonite trolleyer fås med fire hjul. Det gør dem nemme at trække rundt med, og du kan hurtigt sætte kufferten fra dig og være sikker på, at den står stabilt. 

Samsonite giver 5 års garanti på deres produkter. Sker der en skade, kan du derfor få din kuffert repareret eller få en ny. Der er dog en række forbehold, f.eks. dækker garantien ikke transportskader.

Sådan vælger du den rette Samsonite kuffert

Når du skal vælge en Samsonite kuffert, skal du først og fremmest tænke over, hvilken størrelse du har brug for, men også designet kan spille ind.

  • Anvendelse – Er det en kuffert, som du vil bruge til kabinekuffert, skal den overholde nogle særlige mål. Samsonites kabinekufferter passer til de mål, som flyselskaberne bruger. Skal du ud at rejse i længere tid, kan du bruge en stor Samsonite kuffert til indtjekning og en Samsonite kabinekuffert, da de supplerer hinanden rigtig godt. Alternativt kan du tjekke en kuffert ind og så have en rygsæk med i flyet.
  • Design – Derudover spiller farven også en rolle for nogle. Farven sender selvfølgelig et signal, når du går med kufferten. En opsigtsvækkende farve kan samtidig gøre det nemmere for dig at få øje på kufferten på bagagebåndet.

Find din nye Samsonite kuffert i udvalget herover.